Nuzz actua al cicle de concerts “Solfejant” de Cassà

16 de juliol a can Trinxeria

Societat

Enguany és la sisena edició del cicle de música Solfejant que l’ajuntament de Cassà de la Selva organitza a les nits dels dijous de juliol i d’agost al pati de Can Trinxeria. Entre la gran varietat de grups que hi actuaran, destaquem l’actuació del grup Nuzz el dijous dia 16 de juliol de 22 h (entrada gratuïta).

 Nuzz és una formació musical, molt jove, però amb membres amb una trajectòria musical sòlida, oferirà una selecció de temes variats, amb l’eix comú de l’empremta personal de Nuzz i la recerca constant d’un diàleg, proper i sincer, amb el públic.

La proposta musical és una amalgama d’adaptacions especials de temes clàssics del jazz, com Love For Sale de C. Porter o Nature Boy i de temes singulars menys coneguts, com el Four Woman de N. Simone.

Tots aquests temes conformen una estructura central amb meandres protagonitzats per temes d’arrel llatina i afrocubana, com Insensatez, Chega de Saudade i Osain.

Nuzz va ser premiat com a millor obra col•lectiva en la 4a Trobada i Mostra d'Art Multidisciplinar, Inundar’t que es va celebrar a Girona el passat mes de juny.

El grup Nuzz són: Vivi Latorre: veu Emili Hernández: percussió Agustí Àlvarez: contrabaix Raül Marc: piano / rodhes / hammond Xavi Amat: guitarra Ricard Santaló: bateria

nuzz.musica@gmail.com www.myspace.com/nuzzmusica

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article