Distinció a una estudiant de La Salle Cassà

Premi de l'empresa aqualia

Societat

L'empresa Aqualia, gestió integral de l’aigua i l’Ajuntament de Cassà de la Selva (Girona) han lliurat el premi del Concurs Internacional de Dibuix Infantil, convocat amb motiu del Dia Mundial de l’Aigua, sota el lema “Aigua: tu si que pintes”, a una nena del municipi.


En aquesta edició, el Concurs ha tingut una dimensió internacional, amb la participació d’alumnes de l’estat espanyol, Itàlia i Portugal i amb un total de més de 26.000 dibuixos presentats.
 
Maria Cadanet, del Col·legi La Salle de Cassà, com a finalista en la categoria individual, ha rebut un maletí de pintura de mans de l’alcalde Carles Casanova i el Cap de Servei d’Aqualia a Cassà de la Selva, Pere Lloveras.
 
En aquesta edició del concurs han participat gairebé 100 nens i nenes del Col·legi La Salle de Cassà, gairebé el doble que en l’edició anterior. Per això, aqualia agraeix la participació dels nens i nenes i la col·laboració del centre escolar i de l’Ajuntament de Cassà.
 
Aquest concurs posa de relleu el paper dels infants com a protagonistes per inculcar la cultura de l’aigua, ja que exerceixen de vehicle transmissor de valors mediambientals dins de la família, a la qual els petits traslladen la importància de tenir una actitud compromesa i sostenible amb l’aigua.
 
Amb aquesta iniciativa, segons informa l'empresa, Aqualia i l’Ajuntament de Cassà de la Selva posen de manifest un cop més el seu compromís amb el municipi i els ciutadans, dins la seva filosofia d’impulsar i fomentar acciones de caràcter educatiu, cultural i social.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article