La piscina coberta costarà dos-cents mil euros més

Al setembre començaran les obres

Política

El ple de l'ajuntament de Casà ha aprovat aquest dijous el projecte d'obra definitiu de la piscina coberta de Cassà. El pressupost s'ha incrementat en 200.000 euros per les feines de moviment de terres, fonamentació i contenció, que no estaven previstes inicialment.


La proposta de l'equip de govern s'ha aprovat amb l'abstenció dels regidors de l'oposició que han exposat la seva discrepància per dos motius: la disconformitat en el projecte, que segons CiU no es correspon a les dimensions que ha de tenir una piscina d'abast subcomarcal i pel fet que des de l'equip de govern (PSC, ERC i l'Alternativa) no se'ls ha informat del projecte.
 
L'alcalde Carles Casanova ha anunciat que a finals d'agost s'esperava poder fer el replanteig i posar la primera pedra a la piscina, que ja porta un retard de dos anys en relació al previst. Igualment, Casanova ha dit que el fet que el projecte actual sigui menys ambiciós es correspon a la necessitat de fer un projecte dimensionat a les necessitats i possibilitats de Cassà.

Igualment ha emplaçat l'oposició a treballar en millorara el projecte en el temps d'exposició al públic que serà de trenta dies. Antoni Baulida (CiU) ha dit que no es podia condemnar a l'oposició a intervenir en un projecte només quan s'exposa al públic sinó que s'hauria d'haver parlat abans del ple extraordinari d'aquest dijous.
 
Igualment la sessió ha aprovat la modificació de contracte per permetre incloure les noves obres incloses en el projecte. La piscina costarà 2,8 milions d'euros als quals caldrà afgir 650.000 € més per les tasques de direcció d'obres.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article