Adéu a Pepe, "el Dinàmic"

Societat

Aquesta tarda, a les quatre serà enterrat Josep Capdevila i Querol, conegut a tot Cassà,com en Pepe, el Dinàmic que va morir  ahir, als 83 anys d'edat.


Com diu el pasdoble que va sis anys va composar-li Antoni Mas, Josep Cadevila era "el comodí ideal de l'escala social" tota vegada que des que va arribar a Cassà va ser tot un personatge que es va sentir bé a qualsevol ambient.
Va saber encomanar la seva alegria i va escampar la seva particular filosofia de viure bé sense molestar ningú  i això el va fer ben aviat molt popular a tot el poble.

Va ser membre de diverses esntitats i va destacar pel seu suport al futbol de la UD Cassà, com a massatgista d'algun equip i com a afeccionat acèrim al club.
Igualment va ser un habitual a les primeres sortides de la Colla Excursionista i va conrear les amistats de diverses generacions denois i noies del poble.

El seu record de la rialla permanent al rostre i la paraula justa i encertada en el moment més oportú, quedaran presents en el record de tots els que el van conèixer.

Comentaris

Aldric Cassà de la Selva
6.

Només vull aclarir que en Pepe abans d'arribar a Cassà potser sí que va passar per Anglès, però crec que ell va néixer a Sant Pere de Riudebitlles, prop de Sant Sadurní de Noia.

Un company de ca l´Ors. Cassà de la Selva
5.

Crec que el nom de "Dinàmic" ve del seu germà, que provenint tots ells d'Anglès van muntar un taller de bicis i motos que li deien a cal Dinàmic. A tots ells els hi deien els "dinàmics".

En pau descansi.

Aldric Cassà de la Selva
4.

Veig que el video no ha quedat ben enllaçat. A veure ara.

www.youtube.com/watch?v=ZYHI3LStxdQ

Aldric Cassà de la Selva
3.

Un personatge com pocs n'hi ha hagut a Cassà. Enginyós de mena, genial i ocurrent. Tenia una agilitat mental increïble per respondre amb frases brillants. Protagonista de mil anècdotes. Era amic de tothom, dels grans i dels petits. Va ser un tronera incansable i poques colles de Cassà no se'l van endur aguna vegada de festa per Platja d'Aro o per algunes de les Festes Majors dels nostres voltants. Encara recordo el sopar del seu 70è aniversari que es va fer al Centro. Se'l veia ben feliç i em sembla que podem dir amb rotunditat que va viure una molt bona vida.
En els últims temps, quan els dies se li acabaven, se'l veia ressentit dels excessos que va fer en vida. Però quina vida, tu, quina vida!

En aquest enllaç hi ha un vídeo d'en Josep Ferrer d'un homenatge que se li va fer quan va fer 75 anys: www.youtube.com/watch?v=ZYHI3LStxdQ

Visca
en Pepe Dinàmic!

JORDI Cassà de la Selva
2.

En pauy descansi ens deixa bons recors.

Comenta aquest article