L’Ajuntament de Cassà inverteix 60.000 euros en millores al CEIP Puig d’Arques

Aprofitant el període de vacances s’estan duent a terme les obres de rehabilitació previstes per aquest any

Societat

Aprofitant les vacances d'estiu l'Ajuntament de Cassà ha endegat diverses obres al CEIP Puig d'Arques, valorades en 60.000 euros, que serviran per millorar els serveis que es donen al centre.


La regidoria d’educació de l’Ajuntament de Cassà conjuntament amb els serveis tècnics municipals i la direcció del CEIP Puig d’Arques varen estar planificant l’any anterior les actuacions que s’haurien de dur a terme enguany en millores d’aquest centre escolar. Ara, aprofitant les vacances d’estiu al centre, es duran a terme les obres previstes, de les quals destaquen les següents:
 
 
Retirada del mòdul instal·lat en el pati ja que la posada en servei del nou edifici del CEIP Aldric permet una millor distribució de l’alumnat.
 
Substitució de les finestres de les aules de cicle superior les quals estaven bastant deteriorades. Amb aquesta actuació es millorarà l’aïllament de les aules
 
Rehabilitació general dels lavabos
 
Tancament de la galeria de cicle inicial, que proporcionarà nous espais i facilitarà els desplaçaments dels alumnes dins el propi centre
 
Millores generals que inclou pintar algunes aules, instal·lació de noves persianes, rebaix del sostre d’algunes aules, etc.
 
El pressupost total de totes aquestes actuacions és aproximadament de 60.000 euros i està previst que finalitzin el proper 21 d’agost.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article