La fira de Santa Tecla incorpora un mercat de producte ecològics

Es farà els dies 19 i 20 de setembre

Societat

La fira de Santa Tecla, que enguany es farà els dies 19 i 20 de setembre, incorporarà una fira-mercat de productes ecològics que s'ubicarà al carrer Ample,. Amb aquesta ampliació es vol potenciar el paper de Festa Petita que aquesta celebració havia tingut al nostre pobleL'Ajuntament de Cassà ja té gairebé enllestit el programa de la Fira de Santa Tecla que se celebrarà d'aquí a un mes, els dies 19 i 20 de setembre de 2009.

La fira presentarà algunes novetats amb l'objectiu de millorar l'oferta i fer-la mes atractiva als convilatans i públic en general. Entre les novetats d'enguany destaca l'oferta d'un mercat de productes ecològics, situat al carrer Ample. Servirà d'enllaç entre les activitats de la plaça de la Coma,  el passeig de Vilaret i la fira d'energies renovables que es farà al parc de l'Estació.

La fira començarà el divendres, amb la presentació dels esportistes del Foment Deportiu Cassanenc i la nit del Cremat, una audició de sardanes que anirà precedida de la presentació d'un vídeo sobre sardanes i de l'estrena de la nova web dels Amics de la Sardana de Cassà.

Dissabte i diumenge la programació se centrarà en les activitats de la fira d'energires renovables, al parc de l'estació, amb diverses xerrades divulgatives i les activitats de la Botiga al carrer i la fira d'entitats, acompanyades d'altres propostes habituals: trobada de puntaires, fira d'entitats, cercavila de gegants, exhibicions de taekwondo i batuka, espectacle infantil...

Entre les exposicions cal destacar la del fotògraf Josep Vilallonga que presentarà una mostra d'imatges captades "voltant per Cassà".


Comentaris

Glòria Lloveras Cassà de la Selva
3.

En la renunió que vam mantenir els representats de les diferents entitats de Cassà, amb els responsables de l'Ajuntament d'organitzar la Fira de Santa Tecla, es va deixar clar que voliem que la Fira fós la Festa petita de la nostra Vila.

Es van aplaudir totes les propostes que en aquest article es detallen; però hi trobo a faltar un esdeveniment: la del concert "tipus barraques" que ens van explicar que tenien preparat per la nit del dissabte.

D'aquesta manera, la programació d'aquests 3 dies, abarca tots tipus de públic: infantil, juvenil, "carrosses" i tercera edat, procurant així, que tota la població de Cassà, pugui gaudir d'aquesta Fira i Festa petita

Esperem que no s'hagi anul·lat aquest "concert", ja que una vegada més, el nostre jovent seria el col·lectiu de la nostra Vila més desfavorit.

eva Cassà de la Selva
2.

Que bé! Em va semblar molt interessant aquesta iniciativa de Món Empordà quan en vaig sentir a parlar. I més interessant em sembla que vinguin a Cassà! Apa doncs, animeu-vos a comprar productes de la nostra estimada terra

Josep Ferrer Cassà de la Selva
1.

Vindran bona part de les parades que participen en el mercat ambulant Món Empordà. Vull destacar i recomanar la parada del Mas Marcé, de Siurana ´d´Empordà, especialitzat en productes de llet d´ovella ripollesa. Quins flams i quins iogurts!, deliciosos, certament.Enhorabona a qui hagi tingut aquesta iniciativa.

Comenta aquest article