Festes del veïnat de Matamala

Societat

Al veïnat de Matamala es va celebrar el passat dia 25 de juliol el XXIV Sopar d'Estiu amb la participació de unes 100 persones.

Varem cuinar uns pollastres amb escamarlans que varen anar precedits de uns entrants variats i a continuació un complement amb coca, cava i cremat.

Es va projectar un muntatge foto-musical de les trovades dels ultims quatre anys i varem poder gaudir de una cantada de havaneres i cançons de taverna a carrec d'els Panxuts.

En el que portem d'any hem pogut organitzar, a més d'aquest sopar, una Calçotada el dia 22 de febrer, un Estofat de Senglar el 18 d'abril i la revetlla de Sant Joan Ara s'està preparant la acostumada Sardinada pel dia 10 de setembre (vigilia de la Diada) i la XXV Caminada i Arrossada als Angels pel dia 18 de octubre.

Creiem que totes aquestes trovades ens permeten tenir una millor convivencia entre els veïns i mantenir un bon clima de tolerancia entre tots nosaltres. Si tan sols ho aconseguim una mica val la pena organitzar-ho.

Comentaris

M. de Matamala Cassà de la Selva
1.

Encara que repetit :L'IMATGE VAL MES QUE MIL PARAULES.Aquestes fotos
ens mostren la cara d'un Barri,que,tot i la diversitat de gent,s'hi ha sabut crear,un caliu familiar que, et recula en el temps, d'un poble on no hi habia carrer,sensa nits a la FRESCA xerrades i jocs per a grans i petits
Sortosament els pals de paller,poden sentirse recompensats veien com la jove generaçiò continua.......
Estic joiosa de formar part del BARRI DE MATAMALA.

Comenta aquest article