Dissabte, primera pedra de la nova piscina

L'oposició continua criticant el projecte

Política

El vicepresident de la Generalitat, Josep-Lluis Carod Rovira, la secretària general de l'esport, Anna Pruna, i altres alts càrrecs del govern català seran presents dissabte que ve a l'acte de col·locació de la primera pedra de la nova piscina coberta de Cassà, segons s'ha anunciat en el ple d'aquest vespre a l'Ajuntament de Cassà.
Els regidors de CiU han tornat a criticar aquesta infraestructura que consideren poc adequada a les dimensions de Cassà.L'anunci de la posada en marxa de la construcció de la piscina l'ha fet l'alcalde, Carles Casanova, que ha considerat que d'aquesta manera s'aconseguia fer realitat un somni de molts cassanencs que d'aquí a un any -ha vaticinat l'alcalde - podrien fer ús de la nova instal·lació.
El regidor de CiU Emili Rebugent ha insistit a criticar la piscina per considerar que tindrà unes magnituds insuficients per a Cassà.
Igualment Rebugent, que, en absència de Toni Baulida, ha pres el protagonisme de ser portaveu de CiU en el ple, ha acusat els regidors de l'equip de govern de fer amiguisme. Rebugent es referia a l'avantprojecte del Centre d'Arts Escèniques  elaborat per dos arquitectes de Cassà, que segons el regidor de CiU, també professional del ram, s'ha donat als amics de l'equip de govern.

Malgrat les peticions de l'alcalde que ha demanat que retirés les acusacions, Rebugent ha mantingut la seva postura per la qual cosa des dels partits del govern local es podrien emprendre mesures legals ja que Rebugent els ha acusat d'un delicte.

Es posa en marxa la Fundació Josep Lloveras
Per altra banda el ple d'avui ha acordat que l'Ajuntament de Cassà s'adhereixi a la Fundació Josep Lloveras que tindrà per objectiu promoure i preservar l'obra del pintor cassanenc i donar suport a joves artistes.
La seu de la fundació, cedida per l'Ajuntament, serà la torre Salvana, que acollirà l'administració de l'organisme que vetllarà per tirar endavant les finalitats de la Fundació.
La proposta ha gaudit del suport de tots els regidors municipals.

Millores a la recollida de residus
Entre altres temes el ple d'aquest vespre també ha aprovat, amb els vots en contra dels regidors de CiU, les bases del concurs per a l'adjudicació del servei de recollida de residus que preveu diverses millores en el servei, especialment en els intervals de recollida i en la freqüència de neteja dels carrers.


Comentaris

Un(a) cassanenc(a) Cassà de la Selva
19.

Jeroni és que és car, i brut. Perquè la teva manera d'arreglar les coses, segons he pogut llegir, sigui "donar-se de baixa" o marxar, no vol dir que la resta de persones no ens poguem queixar.

Per altra banda, els pesats que es queixen del Centre d'Arts Escèniques, a veure si entenen que, en teoria, aquesta subvenció NOMÉS es pot dedicar a aquest projecte. Que és una parida? Sí, però mira. Que han aconseguit la subvenció, molt bé, però és que a la gent de Cassà se li'n refot. Com si aconseguim una subvenció per un heliport.

I a veure si al final, amb l'excusa de "és que ho critiqueu tot", haurem d'aplaudir, per exemple, la penosa política en aspectes socials del poble. Creia que aquesta plana hi podia participar tothom, no només els ingenus i amiguetes dels qui escriuen.

josepmaría Cassà de la Selva
18.

Aquesta és la meva última intervenció en aquest tema. Ni soc progre, més aviat soc antiprogre, ni vull dir a ningú el que te que dir, ni em considero superior moralment a ningu, ni molt menys vull enmerdar res. No més demano respecte per a tothom.
"Lacasadelabomba..." no has entès res. Quina llàstima.

robert Cassà de la Selva
17.

I a cremar tots a l`infern,no? Com és que sempre els insults els escriuen les mateixes persones? No entra en el seu magí donar diferents punts de vista sense faltar al respecte a les persones o a les institucions, inclús al mateix poble que el formem tots !!!!!?,,

lacasadelabomba.blogspot.com Cassà de la Selva
16.

Sí josepmaria, ja les reconduiré cap allà on a tu t'agradin.

Quina mania que tenes aquests "progres" en dir-nos a tots què hem de dir i com ens hem de comportar...
Aquesta suposada superioritat moral de la progressia que tot ho enmerda, ès un cancer.

Em sembla que ja he acabat...

josepmaría Cassà de la Selva
15.

El comentari anterior de "lacasadelabomba..." ha sigut, com a mínim, desafortunat. Intenta, si et plau, reconduir les teves opinions, tots hi guanyarem, els que les llegim i segur que també tú mateix.

Comenta aquest article