Carod Rovira posa la primera pedra de la piscina coberta de Cassà

En un any podria estar acabada

Política

El vicepresident del govern català, Josep Lluís Carod Rovira ha presidit l'acte de col·locació de la primera pedra de la piscina coberta de Cassà que s'ha fet aquest migdia a la zona esportiva local. Carod ha destacat els esforços del govern català en donar suport a l'esport, com a eina de salut i convivència social, mentre que el diputat ponent d'esports, Narcís Casassa ha remarcat les dimensions idònies del projecte cassanenc.


Tots els regidors de l'equip de govern i l'exalcalde Antoni Baulida en representació del grup de CiU, han estat presents als actes d'aquest migdia que s'han iniciat a les onze amb la recepció de l'alcalde al vicepresident del govern a l'Ajuntament de Cassà. Carod Rovira ha signat al llibre d'honor de l'Ajuntament, on ja havia signat deu anys enrere i ha recordat la figura del que fou alcalde durant la guerra civil, Josep Dalmàs, d'ERC.
 
Posteriorment, la comitiva, en la que figurava entre altres la Secretària General de l'Esport, Anna Pruna, el delegat del govern a Girona, Jordi Martinoy, el diputat ponent d'esports, Narcís Casassa i el representant territorial d'esports, Josep Sagué, s'ha dirigit a peu fins a la zona esportiva al solar on s'aixecarà la futura piscina coberta. L'arquitecte del projecte, Sr, Balcells, ha explicat les línies mestres del que serà la piscina coberta que disposarà d'una pileta de 25 metres i diversos serveis addicionals com sala de fitness i de pràctica esportiva, vestidors, zona d'acompanyants... Tot seguit s'ha efectuat l'acte simbòlic de col·locació de la primera pedra de la nova instal·lació amb l'ensorrament d'un bloc amb diversos documents actuals com monedes, diaris, la revista Llumiguia i un pergamí signat per les autoritats.
 
L'acte ha conclòs a la zona de gespa de la piscina del Foment on s'han pronunciat els parlaments inaugurals que ha encetat el diputat Narcís Casassa recordant el suport donades de la Diputació al projecte i l'encert de l'Ajuntament a l'hora de dimensionar la piscina les necessitats del poble i a la situació econòmica que s'està vivint. Casassa ha remarcat que per garantir el futur d'aquestes instal·lacions cal assegurar-ne una bona gestió i la viabilitat econòmica, factors que a Cassà s'han tingut molt en compte.
 
Igualment, l'alcalde de Cassà, Carles Casanova ha remarcat la importància de la jornada per als cassanencs, ja que “amb la posada en marxa de les obres es compleix un desig ciutadà que s'adapta a les necessitats del poble i que pot donar resposta a les necessitats d'esport i de salut d'un ampli col·lectiu local i dels pobles veïns”.
 
Casanova ha agraït l'esforç de tots els que han col·laborat en el projecte i de manera especial al regidor d'hisenda, Josep Hernàndez, per la seva implicació a l'hora de resoldre la situació que s'havien trobat en assumir el govern municipal.
 
Finalment, el vicepresident del govern de la Generalitat, Josep Lluís Carod Rovira ha tancat els parlaments remarcant el suport que dóna el govern català a la pràctica esportiva, pel valor que té aquesta inversió en la millora de la salut dels habitants del país. Carod ha recordat que en els últims cinc anys el govern català havia triplicat la inversió en esport al país i ha anunciat el suport del govern català a un magne projecte de creació d'un clúster d'empreses i esportives a la zona de Sant Cugat que seria el centre nacional de l'esport.

L'acte ha acabat amb un brindis amb cava amb tots els assistents.

Més imatges aquí.
 

Comentaris

Un(a) cassanenc(a) Cassà de la Selva
8.

Ja veus! No m'hi havia fixat! Es devia aixecar 5 minuts abans. El millor d'aquesta foto és l'Anna Pruna ;) (espero que sigui l'Anna Pruna).

Per altra banda, cal tanta "tonteria" per tenir una piscina que s'espera des de fa 10 anys? Així anem! Deu o més "personalitats" en un acte que deu haver costat els seus "pempins" als cassanencs. Si us plau, feu-la ja, ara que encara puc nedar.

El que hauríem de fer és obrir una de les ambaixades d'en Carod al bell mig del Raval i de passo que ens doni un parell de milions d'euros perquè els veïns d'allà parlin el català. Vots a favor?

SóC DE CASSA Cassà de la Selva
7.


És que queda més progre i d´esquerres,encara sort que no anava amb un polo amb la bandera espanyola al coll.

el confident Cassà de la Selva
6.

Jo crec que en aquets actes s'ha d'anar mudat, ja que representes el poble, pero no tothom i anava mudat. Alguns amb camisa per fora blanca semblava que eran de SAFARI.

Iber Cassà de la Selva
5.

Pel poble hi havia cartells anunciat l'acte i convidant la gent a assistir-hi.

Puff Cassà de la Selva
4.

A aquest que és de Cassà,

Dirl-li que les entitats (almenys les 3 en les que estic) van rebre la invitació formal a l'acte.

I per si no ets de cap entitat, crec que la notícia estava prou a l'abast de tothom com per saber-ne el dia i l'hora.

Només això

I que consti que jo no hi era... que a mi, on hi ha polítics, no m'hi busqueu!

Comenta aquest article