Es clou la primera fase del pla de participació

En consensuen les bases per al futur Centre d'Arts Escèniques

Política

Amb una participació més fluixa que en les dues anteriors convocatòries, aquest dijous al vespre ha finalitzat la primera fase del procés de participació per definir les bases de com ha de ser el futur Centre d'Arts Escèniques de Cassà. Ara s'avançarà en la redacció del projecte que es podria presentar a finals d'anyL'alcalde, Carles Casanova, juntament amb els regidors David Vila i Aureli Hernàndez i els arquitectes Joan i M. Clara Riera, han fet un resum de com havia anat el procés participatiu esmentant les principals aportacions fetes pels cassanencs i cassanenques i la seva incorporació al futur Centre d'Arts Escèniques.

L'alcalde ha aprofitat la seva intervenció inicial per resumir els factors que impulsen aquest projecte: les necessitats de les entitats de Cassà (teatrals, musicals, artístiques) i la voluntat de l'Ajuntament de donar resposta a les mancances locals. Per això Casanova ha mostrat la seva voluntat de tirar endavant el Centre d'Arts Escèniques, motiu de polémica en un recent ple.

Pel que fa a les aportacions fetes pels representants de les entitats, s'han resumit i aplicat en alguns casos a l'avantprojecte que intentarà així donar resposta a les inquietuds sorgides en aquest procés. Les més importants feien referència a accessos, equipaments, insonoritzacio, polivalència dels espais, magatzems d'ús públic i altres qüestions més o menys tècniques.Comentaris

Pere Bosch Cassà de la Selva
13.

Des d'un punt de vista personal, per poder-ho assegurar, a les colles sardanistes de Cassà en som bastants més de 4, aproximadament 60 balladors a més d'entrenadors i ajudants, i en treurem força profit d'un edifici com aquest essent de moltes ideologies polítiques o apolítics.
D'altra banda, sense poder assegurar-ho, em sembla que moltes altres entitats en treuran profit.
Per cert, jo poso el nom, a veure si la resta de la gent fa el mateix.

Un(a) cassanenc(a) Cassà de la Selva
12.

Et dono la raó, t'ho prometo, abans de llegir-me tot el "rollo" tendenciós que deus haver deixat anar. Només espero que no m'hi insultis, doncs no me n'adonaria i no t'ho podria rebatre ;)

L'únic que em sap greu és no tenir tant temps lliure com tu, quina "parrafada"!
Gràcies i bona nit.

Puff Cassà de la Selva
11.

En què ocupo les meves hores, fins i tot un dilluns al matí... és cosa meva i punt.

Et sembla millor a aquesta hora de la tarda?? O també hi trobaràs alguna objecció?

Però si et fa dormir millor, pots estar tranquil, el meu sou no el pagues tu amb els teus impostos, no cal que pateixis.

No formo part de l'equip de govern, ni ganes.

No facis apostes arriscades... crec el teu coll val més que no pas equivocar-te com ho has fet.

No surto a la foto, no cal que m'hi busquis. Em sap greu decebre't, però a aquelles hores un servidor intenta guanyar-se la vida (sí, tinc el mal costum de treballar)

Sí, sóc un dels interessats. Jo i uns vuit mil més aproximadament.

Jo accepto les crítiques i si puc en genero, perquè del debat en surten les idees, però sí que cansa una mica veure que sempre que es parla del futur Centre d'Arts Escèniques sembli que parlem d'un projecte personal perquè un regidor de l'Ajuntament pugui assajar amb els seu amiguets (com es defineixen sovint) a canvi del seu vot a favor del govern actual.

Cassà... terra de músics. Fa molts anys que sento la mateixa frase que ja cansa una mica i tot.

I ara que sembla que hi ha l'oprtunitat de fer alguna cosa perquè els músics (i artistes, dansaires, geganters, grups de teatre i molta més gent que em sembla que sumen més de 4) tinguin un local on poder desenvolupar amb condicions la seva tasca, doncs no em fa sentir impotent (per sort), però si que em molesta molt que apunteu sempre cap on ho feu.

I l'excusa de que hi ha temes que interessen molt més... la trobo molt pobra.

Evidentmennt hi ha temes MOLT més importants i que interessen més... però amb aquest argument, abandonem tots els pressupostos de cultura, urbanisme, etc. i dediquem-los a que no hi hagi gent que passi gana, que estarem d'acord que és un dels temes que tots prioritzaríem, no?

Tirar endavant un projecte així, si les coses es fan clares i transparents, i si es tenen les subvencions adequades, no té perquè ser incompatible amb preocupar-nos del altres temes que ens preocupen i que necessiten la nostra atenció.


I potser no he fet servir les paraules adequades, però no m'ha semblat massa bé l'atac directe que has llençat contra la Tina (crec que has sigut tu pel pseudònim).

Ja sé que argumentaràs que ella ha atacat primer, però si rellegeixes el seu comentari i encara et rasques... és perquè encara et pica.

Ah, i gràcies, l'hora del dinar ha anat molt bé.

Salut.Un(a) cassanenc(a) Cassà de la Selva
10.

No puc venir a perdre el temps amb aquestes xerrades, doncs alguns tenim coses a fer durant la setmana; sap greu fins i tot el cost de la llum per il·luminar la sala. Interessarien molt més temes d'àmbit social, llavors algú encara es pensaria el venir. Fixa-t'hi, a la foto devíeu ser tu i els teus quatre amiguets.

Si us plau, no hi posis paraules com "escupint merda" al fòrum, quedes molt impotent. Per altra banda, no tinc cap problema amb els de l'Alternativa, s'ho han "currat" molt. Són gent molt capaç. Quasi et surt bé intentar fer anar el tema per aquí. Bon intent.

Ah, i per cert, quasi m'hi jugo el coll de que tu ets de l'equip de govern, un interessat o estàs involucrat(da) amb la banalitat del Centre d'Arts Escèniques. I de fet, si et llegissis altres fils veuries que no hi estic en contra del tot si està subvencionat en la seva totalitat.

Accepta les crítiques sense insultar, i a veure si ocupes el temps fent coses de profit que les 11.45 del matí d'un dilluns són hores de gent ociosa, pel bé de Cassà espero realment que ara mateix no estiguis "treballant" a l'Ajuntament. ;)

Feliç hora de dinar.

Puff Cassà de la Selva
9.

És curiós com, amb l'anonimat com a escut, tothom s'atreveix a posar a parir el que sigui, amb arguments o sense...

La solució és molt fàcil, senyor cassanenc(a) i de cassà:

Anar a les xerrades, alçar la mà i exposar la vostra opinió... (o poter us espanta opinar en públic i donant la cara?)

Això o muntar un partit polític i presentar-vos, que és el que van fer els senyors de l'alternativa, i ves per on van aconseguir el que es proposaven.

I si no us agrada... podeu seguir escupint merda en aquest fòrum, que de ben segur que us fa sentir molt valents!

Salut!

Comenta aquest article