L'equip de govern vol congelar els impostos

L'IBI s'abaixaria un 0,8%

Política

Aquest vespre, en el ple municipal, l'equip de govern té previst presentar i aprovar un increment zero per a la majoria de taxes  municipals per al 2010. Fins i tot proposaran una rebaixa de l'IBI d'acord amb la baixada de l'IPC.


Durant el ple d'aquest vespre a les set s'espera que hi hagi alguna repercussió després de les greus acusacions formulades pel regidor de CiU Emili Rebugent en el ple anterior. Rebugent va acusar el tripartit que governa de fer amiguisme  a l'hora de concedir algunes adjudicacions.

L'odre del dia del ple d'aquest vespre és el següent:
1. Aprovació de l'acta anterior
2. Dació de compte de decrets del mes de setembre.
3. Proposta d'acord d'aprovació inicial de les ordenances fiscals per a l'exercici 2010.
4. Acord d'aprovació de la prestació d'un aval per a l'operació de tresoreria de 250.000 euros.
5. Proposta d'acord d'aprovació de la constitució de la comissió municipal de seguiment del Pla de Barris.
6. Proposta d'acord d'acceptació de la subvenció pel projecte de Rehabilitació de Can Trinxeria, amb cofinançament FEDER Eix 4
7. Informe de l'alcaldia i els regidors
8. Torn obert de paraules


Comentaris

Quim Cassà de la Selva
12.

La "robo"! :D

Oix, Pere, quina sensació l'haver de desistir, eh! Posa't a la cua! :D

I ara us deixo que després de dinar vull obrir la meva botiga també el diumenge, fins les 10 de la nit. Ah no! Que a mi no em deixen.

Almenys sort que congelen els impostos. Què dius? Que tu els dos primers anys no en pagues? Albricias!

Aquest poble és una mamella sense fi! A veure si puc rematar-ho enviant calers cap a una amiga meva d'Amèrica del Sud... doncs sí! I de passada, cada cop que vagi a fer l'altruïsta per allà portaré un natiu perquè els cassanencs el mantinguin! Visca, bravo i hurra!

Pere Bosch Cassà de la Selva
11.

Perdona Juan però no m'he explicat bé. Em refereixo a que quan una persona es dirigeix a mi en un to que mereix una resposta, el mínim que pot fer és posar el nom per saber a qui responc. Aquest costum de queixar-se de tot i no involucrar-se en res, és el que es fa quan no s'indica qui opina, la robo, si més no, una mica cobarda.
Jo poso el nom, no tinc res a amagar.
Seguirà tothom, d'una banda o de l'altra, tirant la pedra i amagant la mà?, potser prou no?
Al final acabaré desistint, total no serveix per res.

Quim Cassà de la Selva
10.

És que sóc l'únic que em preocupen coses que realment afecten al poble com la situació de difícil convivència que han de viure cada dia els veïns del carrer Raval, la plaça dels Porcs (o de l'Avenir) i Santa Espina? No parlarem mai d'això?

juan Cassà de la Selva
9.

sr.Pera Bosch la teva actitut segons el meu criteri es una mica ridicula i te explicare el peque,no te importa en el teu escrit LA VERITAT una cassanenca te feliciti pel teu escrit i estguis tan conten que li dons las gracias i tot,i de la ilusio no ten recordas que es una persona que no se identifica segons tu tots tindrian que posa nom i cognom, o sera que nomes vols escolta cosas macas sr, PERA BOSCH.

Pere Bosch Cassà de la Selva
8.

Juan, si vols resposta, o t'importa el que jo pugui pensar, posa el nom, més que res per estar en igualtat de condicions, si no és una mica incòmode. Això va per tothom, crec que és d'educació molt bàsica posar el nom per contestar a una altra persona que ho fa; si cap dels dos el posa cap problema.

Comenta aquest article