L'equip de govern no vol Emili Rebugent a les comissions de treball

Tens enfrontament al ple

Política

Les esperades explicacions que Emili Rebugent havia de donar en el ple d'aquest dijous en relació a les acusacions d'amiguisme formulades en la sessió del mes anterior no s'han produït; el regidor de CiU ha mantingut que l'Ajuntament havia actuat poc èticament en la contractació dels arquitectes dels projecte de Centre d'Arts Escèniques i des de l'equip de govern s'ha demanat que es canviés el representant de CiU en la comissió de seguiment de les obres del pavelló “ja que no es pot treballar amb persones que no tenen ganes de fer contribucions positives a la gestió municipal”, com ha manifestat David Vila (ERC).
 


El ple d'aquest vespre ha començat amb una intervenció de Rebugent que, a l'hora d'aprovar l'acta de la sessió anterior, ha anunciat que volia aclarir el que havia manifestat en el ple de setembre sobre suposats tripijocs i amiguisme en la contractació dels arquitectes del Centre d'Arts Escèniques.

Rebugent ha dit que ho explicaria al final de la sessió, al torn obert de paraules i se li ha permès tot i que l'alcalde ja l'ha advertit que només acceptaria explicacions en relació a les seves acusacions del ple anterior. Rebugent ha volgut fer història del procés d'adjudicació i encara que ha reconegut que no havia estat il·legal ha dit que el procés no seguia l'esperit de la llei, però l'alcalde no l'ha deixat continuar recordant que el procés havia estat legal i que no es tractava de tornar a insistir en els mateixos arguments del mes anterior, sinó que se li havia donat la paraula per aclarir el que havia expressat en el ple anterior.

Emili Rebugent no ha rectificat i ha insistit que tot havia estat un tripijoc (amaño, ha dit) per no seguir el procediment que marca l'esperit de la llei.
 
David Vila ha respost dient que atesa aquesta actitud no pensava convocar la comissió de seguiment de les obres del pavelló mentre hi fos el senyor Rebugent i ha demanat a CiU que canviés de representant, cosa a al que Antoni Baulida, com a cap de CiU s'hi ha negat al·legant que com a tècnic en la matèria, Rebugent era la persona més capacitada per aquesta tasca.
 
Deixant de banda aquest tema, el ple d'aquest mes d'octubre ha transcorregut amb força normalitat i CiU no ha votat en contra de la congelació de les ordenances i ha votat a favor d'acceptar la subvenció per la restauració de can Trinxeria, encara que no esta d'acord en fer les obres que proposa l'equip de govern.

Comentaris

El Bisbe de la Seu Cassà de la Selva
66.

Manel,macu, endavant s'escriu així, amb a, no com ho has escrit tu, endevant, amb aquesta e al mig; potser el subconscient t'ha traït i estaves pensant en la e d'Ejpaña, vés a saber!

Manel Cassà de la Selva
65.

Nois, els tribunals son oberts, endevant valents,

el confident 2 Cassà de la Selva
64.

Adjudicació de les obres de la carretera marina als amics que després varen facturar el doble del que havien licitat.
Adjudicació a dit de la redacció del pla general al senyor que varen voler.
Compra de terrenys rústics per part de parents de regidors que posteriorment i per art de màgia es varen convertir en urbanitzables.
Adjudicació i pagament de concursos que després no es fan realitat.

Els redactors de l'auditoria tenen feina, molta feina!!!

Un altre cassanenc Cassà de la Selva
63.

Jo també espero que la Sindicatura de Comptes faci bé la seva feina i revisi tots els xanxullos que es van fer durant l'anterior alcaldia. Allò sí que era un poble de xauxa! i els calés anaven d'aquí cap allà i ningú no deia ni piu!

soc de cassà Cassà de la Selva
62.

Si que dòna comentaris el tema del totxo encara?

Aquest Ajuntament, malgasta els diners que li venen de fora i llença els diners dels cassanencs en projectes que només inetressa a ells i als seus amics.

Els cassanencs tenim altres prioritats, volem els carrers Nets i Cuidats(Manteniment allò que no surt als presupostos) i volem que els diners que rebem de les subbencions dels amics que (il.lusos) creuen que faran que torneu a Gobernar, s´inverteixin en les necesitats de TOTS els Cassanencs que torni CIU al govern de Cassà.

Comenta aquest article