L'alcalde d'Arenys assistirà a la presentació de la consulta de Cassà

Es farà el dimarts, 17 de novembre

Política

L'alcalde d'Arenys de Munt, Carles Mòra, serà un dels que intervindran en l'acte de presentació de la consulta popular a Cassà per la independència de la nació catalana. Aquest acte, obert a tota la ciutadania es farà el dimarts, 17 de novembre,  segurament a les 10 del vespre a la Sala Galà.


Carles Mòra en pocs mesos ha passat de ser un personatge pràcticament desconegut a Catalunya a esdevenir un símbol de la defensa dels drets ciutadans quan, com a alcalde d'arenys de Munt , va defensar el dret a organitzar el referèndum per la independència de Catalunya el 13 de setembre passat.

Mòra serà un dels convidats especials i intervindrà en l'acte central de presentació de la consulta popular de Cassà de la Selva que se celebrarà el dimarts 17 de novembre..

Les votacions, al Centre Recreatiu
La comissió que prepara els actes i tot el dipositiu de la jornada ha cofirmat que les meses electorals s'instal·laran al Centre Recretaiu, a la plaça de la Coma, per evitar qualsevol  problema si es fes ús d'un local municipal.

En aquest sentit des de la comisisó Cassà decideix s'ha destacat la bona predisposició de l'entitat a la cessió del local i els ha agraït la seva col·laboració per fer possible la consulta.

Igualment la comissió està oberta a les aportacions i col·laboracions de les entitats i particulars de Cassà tan a través del correu (consultacassa@gmail.com) com en el facebook Cassà decideix. Les reunions de la comissió, obertes als que vulguin col·laborar, es fan els dimecres a les 7 de la tarda a la Sala Galà.

Comentaris

Pere Bosch Cassà de la Selva
6.

Recordeu que per votar s'ha de portar el DNI amb adreça de Cassà, si l'adreça que hi apareix no n'és haureu de portar un certificat d'empadronament. No hi haurà excepcions.

Glòria Cassà de la Selva
5.

Podran votar totes les persones que visquin i estiguin empadronades a Cassà, de 16 anys endavant.

Seat 600 Cassà de la Selva
4.

Podtran votar els majors de 16 anys? O de 18?

Glòria Cassà de la Selva
3.

Jo animo a tots els cassenencs i cassanenques, que ja hagin complert els 16 anys, que vagin a votar el dia 13 de desembre.
Tant se val quina sigui la seva opinió... que estiguin d'acord amb la independència de la nació catalana o no...
És important que la nostra Vila doni la seva opinió a la resta de l'estat i que ens fem escoltar.

Josep Ferrer Cassà de la Selva
2.

Aquesta consulta és per decidir si volem una Catalunya independent o no. Per tant, és oberta a tothom, també per a tots aquells que hi estan en contra. Com molt bé diu en Pere Bosch, que aquests també vagin a votar. A Cassà la consulta la proposem una comissió d´entitats del poble, en un intent de millorar el nostre feble sistema democràtic: o no és típic de les democràcies que els seus ciutadans manifestin la seva opinió en qualsevol tema que els afecti?.El 13 de desembre ens veiem al Centre Recreatiu.

Comenta aquest article