L'Estat aportarà 300.000 € al nou Cente d'Arts Escèniques

Política

En les negociacions que mantenen els diferents grups polítics de cares a l'aprovació definitiva dels pressupostos per al 2010, el grup d'Esquerra republicana de Catalunya ha aconseguit una aportació de 300.000€ per al futur centre d'Arts Escèniques de Cassà.
Segons ha informat el regidor de l'Ajuntament de Cassà, David Vila, e Els Pressupostos Generals de l'Estat (PGE) inclouran una partida de 300.000 euros per destinar al Centre d'Arts Escèniques de Cassà gràcies a la tasca del diputat d'Esquerra, Francesc Canet que ha portat la negociació amb el socialista Àlex Sáez. L'acord entre els grups d'Esquerra i socialista ha arribat gràcies a l'esforç dels dos diputats per Girona, els quals han treballat sobre una esmena d'Esquerra que proposava una dotació d'un milió i mig d'euros per aquest projecte. Finalment s'ha acceptat una transacció dels dos grups que permetrà la dotació de 300.000 euros.

Segons informa la web d'ERC de Cassà, el diputat d'Esquerra Francesc Canet ha recordat que aquest projecte ha de servir ‘per donar servei a les nombroses entitats de Cassà, entre les quals tres grups de teatre i quinze grups musicals'. El projecte del Centre d'Arts Escèniques de Cassà s'ha d'ubicar en un edifici del Pavelló polivalent i ha de ser un espai de creació i de representació dedicat a grups amateurs o emergents. Canet ha valorat l'aprovació com un ‘pas important per un municipi com Cassà amb una gran activitat associativa' i ha recordat que ‘tot i que es plantejava una inversió d'1,5 milions, s'ha de valorar molt positivament que en una situació de crisi com la que ara es viu, s'hagi pogut aconseguir els 300.000 euros'.

Comentaris

lokomotive de leipzig Cassà de la Selva
11.

Hola Anna, al final ens farem amics. Sobre el que comentes del tema del manteniment tens raó, realment suposo que el manteniment d'un edifici d'aquestes característiques és molt car, veurem com ho fan; també s'hi haurà d'afegir el d'edificis com el pavelló nou però discrepo pel que fa a la piscina ja que, segons varen informar el dia de la primera pedra, l'empresa adjudicataria se'n cuidarà (espero que sigui així pq sinó anem bé).
Els actes del polivalent no tinc ni folla de on es faran, suposo que no és el mateix fer-los en un lloc com és ara que com serà després, per temes de qualitat de materials i manteniment sobretot.

anna Cassà de la Selva
10.

Jo no se si l'Ajuntament ha fet una previsió de les despeses fixes que els hi suposarà mantenir tants nous equipaments: piscina, centre d'arts escèniques....

i insisteixo, les activitats que es desenvolupaven fins ara al polivalent... on es faran?

lokomotive de leipzig Cassà de la Selva
9.

Anna, com s'ha llegit en molts altres comentaris i han explicat per activa i per passiva els membre del consistori, aquests diners o es desatinen al centre d'arts escèniques o no vindran, no és una aportació de diners per fer-ne el que es vulgui, està condicionada a un projecte amb unes característiques que marca la generalitat, tampoc podrien ser per la carretera.

I, per cert, com s'ha demostrat moltes vegades encara que a alguns no us interessi sentir-ho, aquest centre no serà per a quatre gats, recoi!!!

Quim Cassà de la Selva
8.

En aquesta web se'm va colar que tal Centre d'Arts Escèniques estava subvencionat íntegrament. Llavors vaig demanar perdó per les meves opinions. Ara que sé que tal afirmació no és certa, encara el trobo més absurd.

Realment no hi ha RES més urgent que aquest projecte? Va, home! Que als que els hi han encarregat el facin ben ràpid i acabem amb aquesta inútil bajanada que farà servir encara no un 5% del poble a l'any, tirant llarg.

Anna Cassà de la Selva
7.

Jo penso que amb aquests diners es podrien fer moltes altres coses i no un centre d'arts escèniques que nomes servira per quatre gats. Que n'inverteixin uns quants per nadal a fer una cavalgata com deu mana que l'any passat va ser penos!!!! i com aixo moltes altres coses.

Comenta aquest article