Dissabte, votació anticipada per a la independència

La Falange farà una concentració a Cassà el dia 13

Política

Dissabte que ve, dia 5, de 10 a 2 del migdia, al Centre Recreatiu es farà una sessió de vot anticipat per a aquells ciutadans que ho desitgin i no puguin anar a votar el dia 13 de desembre en la consulta per la independència de la nació catalana. Els que hi acudeixin han de portar el DNI o document acreditaiu (passaport, carnet de conduir) i hauran també de certioficar que resideixen a Cassà de la Selva.


Per altra banda i segons ha informat la delegació del govern a Girona,  Cassà de la Selva és una de les poblacions on la Falange Española y de las JONS té previst organitzar concentracions el dia 13, el dia de la consulta, per demanar la unitat d'Espanya. Aquesta concentració e sfaria davant l'Ajuntament, lluny per tant del col·legi electoral , situat a la plaça de la Coma (Centre Recreatiu).

La concentració podria coincidir amb una trobada de les Joventuts d'Esquerra Republicana de Catalunya que aquell dia tenen previst organitzar un sessió a Cassà que s'acabaria amb un dinar al parc de l'Estació, ben aprop de la concentració prevista per la Falange.

L'organització de la consulta es coordinarà amb l'Ajuntament de Cassà per garantir la seguretat del referèndum.


Comentaris

El fantasma de Don Paco y Jose Antonio Desde las penumbras
2.

Compatriotas españoles, el 13 de diciembre todos los fachas de Casá nos reuniremos en la plaza de la estación para celebrar la unidad de nuestra patria. Abstenerse populares, amigos de Rajoy y ratas de cloaca.

Pere Bosch Cassà de la Selva
1.

Esperem que els que estan en contra de les votacions democràtiques de qualsevol tipus no portin problemes.
Em pregunto si també hi estarien en contra si el títol de la votació fos en sentit contrari "¿Quiere que Cataluña sea por los siglos de los siglos (amén) parte de una España grande y libre?"
(ara em fan mal els dits d'escriure una cosa així)

Comenta aquest article