Jornada de vot anticipat per la independència de Catalunya

Més de 50 vots en la sessió d'avui

Política

Més d'una cinquantena de cassanencs i cassanenques han dipositat quest matí el seu vot anticipat de cares a la consulta popular sobre la independència de Catalunya que s celebrarà diumenge que ve, 13 de desembre.

La jornada d'avui estava destinada a permetre que els ciutadans que el dia 13 seran fora de Cassà poguessin exercir el seu vot en relació a la pregunta relativa a la independència de la nació catalana. Diumenge que ve, 13 de desembre, 160 municipis de Catalunya faran la consulta popular, igual que Cassà, però les sessions de vot anticipat serveixen per recollir els vots dels ciutadans que el diumenge que ve no seran al pobles.

La jornada d'arquet matí ha transcorrgeut sense incidents a la mesa electoral situada al Centre Recreatiu, el mateix punt on diumenge que ve s'instal·laran les quatre meses electorals. Gairebé tots els votants que ho desitjaven han pogut exercir el seu dret a decidir sobre la independència de Catalunya, ja que portaven la documentació acreditativa de la seva personalitat i del fet que resideixen a Cassà. En algun cas ha calgut reclamar aquesta darrera documentació, ja que és molt important que si el DNI no acredita que es resideix a Cassà, es pugui aportar algun altre document que certifiqui que es viu al poble, per poder-hi votar.

Les paperetes amb els vots d'avui seran recollits per la comissió organitzadora i custodiats per un membre de la junta electoral; diumenge que ve, 3 de desembre, a les vuit del vespre, quan es tanquin els col·legis, seran incorporats a les urnes amb la resta de votacions de la jornada.

 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article