El pressupost pel 2010 serà d'11,6 milions d'euros

CiU hi va votar en contra

Política

L’Ajuntament de Cassà de la Selva ha aprovat un pressupost de més d’onze milions i mig d’euros per al 2010 dels quals més de quatre milions estan destinats a inversions, especialment a la construcció de la piscina coberta, la restauració de can Trinxeria i  el nou centre d’arts Escèniques.

Normal021falsefalsefalseMicrosoftInternetExplorer4

L’alcalde de Cassà, Carles Casanova va presentar els pressupostos en el ple de dijous al vespre  recordant a situació difícil que es viu en l’àmbit econòmic i va dir que els criteris de racionalització de la gestió, optimització de recursos i reducció de la despesa havien estat molt presents a l’hora de redactar uns pressupostos que preveien unes reduccions en algunes partides però que al mateix temps es comprometien a mantenir els serveis als ciutadans.
Segons Casanova, els pressupostos presentats "són equilibrats, estrictes i convenients a la situació actual del municipi", cosa que van rebutjar els regidors de l’oposició, que h van votar en contra.
 

Sergi Baulida, com a portaveu de CiU va destacar com a elements claus per votar en contra del pressupost la manca de partides suficients per fer front al manteniment del poble ( carrers, camins, zones verdes) i el desacord amb les inversions,  ja que les prioritats de l’equip de govern no coincideixen amb les nostres”. Igualment des de CiU es va posar èmfasi en l’alt nivell d’endeutament i es va posar en dubte que es poguessin executar tots els projectes inclosos en el pressupost d’inversions.
 

Altrament, els regidors de cada àrea van exposar les línies generals de cada àmbit i es van remarcar les tasques més importants si bé també van haver de reconèixer davallades en alguns apartats com educació, cultura o subvencions a les entitats.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article