Comença amb normalitat el referèndum per la independència

Les votacions es fan al Centre Recreatiu

Política

A les nou en punt del matí a les quatre meses instal·lades al Centre Recreatiu de Cassà s'ha iniciat el procés de votació per a la independència de la nació catalana.
Vegeu-ne algunes imatges aquíDes del primer moment el ritme de votació a les quatre urnes ha estat constant i nombrosos ciutadans han exercit el seu vot en relació a  la pregunta de la consulta que avui es fa a 167 municipis de Catalunya.

Els votants, majors de setze anys, hauran d'acreditar la seva personalitat amb el DNI, passaport o tarja de residència i també hauran de certificar amb aquest document o algun altre, la seva residència a Cassà. Per evitar duplicitat de vots i garantir la legalitat del procés, només es podrà votar un cop i s'utilitzarà un sistema informàtic que garantirà aquest punt.

En els darrers dies s'ha intensificat la campanya informativa pels carrers i domicilis de Cassà i, coincidint amb els actes de la marató de TV3, al llarg del dia hi haurà diferents actes festius a laplaça de la Coma per acompanyar la jornada.

A les vuit del vespre es tancarà el col·legi electoral i tot seguit, un cop computats els vots anticipats, es farà el recompte final que es comunicarà públicament.Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article