Aquest diumenge, l'aplec d'Esclet

Societat

Aquest diumenge està prevista una nova edició de l'Aplec d'Esclet amb un seguit d'activitats organitzades per la comissió de veïns, la Colla Excursionista i altres entitats cassanenques


Les activitats s'inicien a les vuit del matí des del parc de l'Estació amb la sortida, en bicicleta que organitza el Club Ciclista Cassà. A l'arribada a l'esplanada de Vilabella, a Sant Vicenç d'Esclet, els esperen les botifarres a la brasa i els jugadors de petanca que hi fan seva competició anual.

Hi haurà missa acompanyada de la coral Bell Ressò, concursos de cargols i coques i organitzat per la Burxa, el concurs de truites casolanes.

A migdia, audició de sardanes per la cobla Selvamar i tot seguit, els que vulguin poden fer el dinar de germanor, que es tancarà amb una cantada d'havaneres i cançons de taverna

Igualment,la Colla Excursionista organitza una sortida infantil amb aquest programa:

INFANTIL A SANT VICENÇ D'ESCLET Diumenge 24 de gener
HORA DE SORTIDA 9 del matí
LLOC DE SORTIDA A l’Estació
LLOC D'ARRIBADA A Sant Vicenç
NOTA: Anada a Sant Vicenç en cotxes particulars. Recorregut circular al voltants del paratge d'Esclet. Cal portar esmorzar fred. Qui vulgui es pot quedar a dinar a l'Aplec (portar el necessari: taules,cadires, plats, gots i dinar)


Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article