Jornada de portes obertes al CEIP Aldric

El centres s'ha estrenat aquest trimestre

Societat

Moltes famílies  cassanenques han visitat aquest matí les instal·lacions del nou CEIP Aldric que ha fet jornada de portes obertes amb el doble motiu de mostrar el centre que s'ha estrenat aquest any 2010 i preparar el procés de preinscripció que s'obrirà el proper mes de febrer


Tot i que el mes de setembre ja s'havien obert part de les aules  no ha sigut fins aquest segon trimestre que la totalitat del CEIP Aldric s'ha posat en servei en el nou edifici construït al camí del cementiri.

El col·legi acull en aquests moments una doble línia sencera de P-3 fins a primer d'EI, a més d'un grup de 2n i 3r i un grup de 4t de primària.

El col·legi està pensat per acollir dues línies senceres de P-3 a sisè, pe la qual cosa en aquests moments queden algunes aules pendents d'ocupar.

L'alcalde de Cassà, Carles Casanova, el regidor d'educació, Miquel Àngel Chamorro, el de cultura, Xavier Romero i la directora del CEiP, Alba Abulí, juntament amb la resta de professorat, han fet d'amfitrions als visitants que al llarg del matí han anat visitant les dependències i s'han interessat pel funcionament del col·legi.

Moltes famílies amb nens en edat escolar o preescolar han aprofitat per conèixer les aules on estudien -o podrien estudiar- els seus fills i s'han interessat pel funcionament de les instal·lacions i els serveis dels quals disposa.

Des del centre s'ha destacat la funcionalitat de tot l'edifici que està pensat per atendre les necessitats dels alumnes i professors i disposa d'unes instal·lacions complementaris molt importants. Hi destaquen un gimnàs-sala de teatre molt ampli, una pista exterior poliesportiva reglamentària i uns patis també de dimensions considerables, a més de cuina i menjador per atendre els escolars que es vulguin quedar al migdia..


Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article