Procés participatiu per al futur del centre del poble

El projecte d’arranjament afecta els carrers Major i Roscada i la Plaça del Dr. Botet.

Societat

L’Ajuntament de Cassà inicia un procés participatiu per definir les obres de millora de diferents carrers del municipi, entre els quals el carrer Major que es preveu reurbanitzar per afavorir la circulació de vianants i convertir-lo en una via de sentit únic.Segons ha informat l'Ajuntament, dijous 18 de Febrer a les 9 del vespre al Centre Cultural Sala Galà, tindrà lloc la primera sessió informativa i de debat per parlar sobre el projecte arquitectònic i urbanístic de les obres de millora dels carrers Major, Roscada i plaça del Dr. Botet.

Aquest debat que s’obrirà mostra un rellevant interès entre els habitants del municipi, ja que l’àmbit d’actuació a tractar és en el centre de la vila.

Desprès de fer pal·lesa la necessitat d’aconseguir més seguretat vial a la zona, l´actual equip de govern de Cassà de la Selva ha decidit realitzar dues jornades participatives per debatre i dialogar els temes de l’arranjament dels esmentats carrers

La segona sessió tindrà lloc el 25 de febrer a les 9 del vespre al Centre Cultural Sala Galà, i s’exposaran els resultats definitius recollint ,sempre que sigui possible, les aportacions i suggeriments de tots els participants recollides a la primera sessió

L’objectiu d’aquest procés és fer que tant vehicles com vianants circulin d’una manera més fluïda i segura i, per aconseguir-ho, són importants totes les aportacions dels cassanencs i cassanenques.

Comentaris

pier Cassà de la Selva
3.

aixo matara el petit comerciant,es degradant l·estat de cases del costat de la iclesia i ningu fa res,

Alicia Cassà de la Selva
2.

Per fi pregunten al poble!!! Crec que al carrer Major,Xavier Carbó, Molí, Raval, etc. Necessitarien canviar voreres, no només no passem amb als cotxets sinó que ni portant una criatura agafada de la mà, la mare o pare ha d'anar per abaix.
De vegades com el molí és tan complicat per anar amb el cotxet, decideixo anar per la carretera, i què em trobo? , dons amb un cotxe massa pujat a la vorera que em fa rodejar-lo abaixant de la vorera i arriesgar la vida de la meva filla i la meva. Vaig trucar als municipals i es van posar a buscar el conductor, el que han de fer és una multa i veurà com allà no s'hi torna a posar. I això a la carretera hi és a diari.

vicen Cassà de la Selva
1.

Posats a obrir debats sobre la circulació i trànsit de vianants als carrers del poble, jo crec que seria important obrir el del Xavier Carbó. Aquesta és una via, que amb el nou col.legi i la guarderia, s'ha convertit en una artèria d'accés a aquests dos equipaments. Es dóna la circumstància que els vianants hi accedeixen amb cotxets i mainada d'acompanyant, i com que les voreres són impracticables s'ha d'acabar passant per la calçada. La doble línia d'aparcament i la velocitat dels cotxes que accedeixen als mateixos serveis (generalment amb presses) fa que anar a buscar la mainada passi de ser un passeig a una activitat molt perillosa. Un dia tindrem un atropellament i tot seran lamentacions. Demano si us plau que s'elimini una línia d'aparcament (total són 8 o 10) i s'eixamplin les voreres. No crec que sigui una obra faraònica. Per cert, els 8 o 10 aparcaments són els que sempre ocupen els cotxes espatllats o pendents de recollir d'un taller mecànic de la zona.

Comenta aquest article