Èxit de participació a la MACCA 2010

Societat

Amb el rècord de la participació d'un total de vint equips al festival de correcurts i el repartiment de premis als millors, aquest vespre s'ha tancat una nova edició del festival de cinema la MACCA que malgrat la retallada pressupostaria ha tornat a ser un gran èxit.


El jurat ha tingut seriosos problemes a l'hora d'escollir els millors curtmetratges que s'han presentat a concurs, ja que la qualitat i originalitat era força elevada.

Enguany el tema obligat de les pel·lícules era l'aparició d'un fregall, cosa que ha motivat argument ben curiosos i presentacions ben diverses que han rebut els aplaudiments del nombrós públic que ha acudit a la vetllada final de la MACCA 2010.

La triomfadora de la nit ha estat Ester Bertran que amb el seu curt Viure i conviure ha guanyat el premi a millor actor (actriu en aquest cas) i el primer premi del festival.

El segon premi i el de millor guió ha estat per "la princesa bruta", presentada per un grup de joves de Cassà mentre que el tercer premi i premi Miquel Porter i Moix se l'ha endut el curt Tota una vida.

Al llarg de tot el cap de setmana el festival de la MACCA, organitzat pel cineclub vuitimig ha programat diverses activitats relacionades amb el món del cinema que han gaudit d'una bona resposta dels aimants del cinema i de tot el públic.

Comentaris

Òcr P Cassà de la Selva
3.

En Youtube estàn la majoria de curts d'aquest any i d'altres anys, et passo el link de la guanyadora d'aquest any.

http://www.youtube.com/watch?v=bhYClYsUFwc

i aqui el segon premi

http://www.youtube.com/watch?v=LUPR3OBcDcE

i aquí trobaràs una llista amb uns quants

http://www.youtube.com/results?search_query=correcurts+cass%C3%A0&search_type=&aq=f

Josep Ferrer Cassà de la Selva
2.

Aventura:els del cineclub tindrem nova pàgina web en la qual hi penjarem els vídeos. No et garanteixo, però, que sigui ben aviat, ja que la nova web ens portarà molta feina (és tota una aventura, ja t´ho garanteixo). Mentrestant, sempre hi ha equips que pengen els seus correcurts al youtube.

Aventura Cassà de la Selva
1.

Qui sap on es poden veure els curts del correcurts 2010?

Comenta aquest article