El conseller Joan Saura inaugurarà el nou parc de bombers

Divendres, a les 11 del matí

Societat

Demà divendres 26 de febrer tindrà lloc la inauguració de les obres de reforma i ampliació del Parc de Bombers de Cassà.

Així es disposarà de més i millors serveis en un municipi com Cassà, envoltat d'una massa forestal important com són les Gavarres.

Per altra banda, aquest espai com a conseqüència de l'abandonament de les activitats tradicionals acumula un sotabosc important amb el risc evident d'incendi que això suposa.
La manca de rendiment econòmic de l'activitat silvícola ha comportat que s'abandoni aquesta activitat i caldrà buscar noves fórmules per posar en valor aquest espai.


Segons informa el grup municipal d'ERC, més enllà de l'ampliació, és important destacar també que l'ampliació d'aquesta infraestructura ha anat acompanyada d'un seguit d'obres d'urbanització d'aquest sector del Mas Cubell, amb l'adequació de la ronda de la sardana, que incorpora nou enllumenat, un tram de carril bici i millores en les zones verdes existents, així com una nou parc infantil.


La inauguració tindrà lloc demà divendres a les 11 hores, a càrrec del Conseller d'Interior, Joan Saura, acompanyat del delegat del govern de la Generalitat, Jordi Martinoy.


Es completa així una nova infraestructura prevista en el Pla d'Equipaments Municipal, on s'hi han invertit 1,8 M€ a càrrec dels pressupostos de la Generalitat de Catalunya.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article