Acostament de postures pel futur del carrer Major

No es descarta mantenir el doble sentit amb un semàfor

Societat

El botiguers de la zona i l'Ajuntament han acostat considerablement les seves posicions en la reunió celebrada aquest vespre a la sala Galà sobre el futur del carrer Major. L'Ajuntament s'ha compromès a estudiar la possibilitat de mantenir el doble sentit posant un semàfor regulador, una de les màximes aspiracions dels comerciants.


Tot just començar la sessió el regidor David Vila, que acompanyava l'alcalde a la presidència, ha exposat el resum de la reunió anterior i ha manifestat la seva voluntat de posar la infraestructura necessària per si s'ha de posar semàfors, ateses les peticions formulades en la primera sessió del debat de participació sobre el futur del carrer Major.

Tot seguit, en nom dels veïns i comerciants del centre del poble, ha parlat Jordi Tubert que ha resumit les peticions del col·lectiu en garantir el manteniment de les places d'aparcament, minimitzar l'impacte negatiu mentre el carrer estigui en obres i mantenir el doble sentit de circulació posant un semàfor que reguli el trànsit, tota vegada que s'ha assumit l'aspecte arquitectònic i urbanístic general que no permet que hi circulin dos vehicles simultàniament.

Després d'un ampli debat l'Ajuntament s'ha compromès a estudiar les propostes presentades i allargarà el pla de participació amb una altra sessió que servirà per informar de les conclusions i del projecte definitiu que s'executarà per eliminar un dels punts negres de la circulació a Cassà.

Comentaris

Cristina Gubau Cassà de la Selva
2.

A les reunions es va comentar que l'objectiu principal és fer del carrer un espai més segur pels vianants. La decisió és fer una única altura i que els espais on és possible unes pilones marquin el metre i mig que marca la normativa com segur. Hi haurà trams en que no ñes possible fer auquesta separació, però al passa un unic sentit es suposa que ja no quedarà tan restringit pel que vaig entendre.

Alicia Cassà de la Selva
1.

I els vianants????? farán les voreres més amples?

Comenta aquest article