El conseller Saura inaugura l'ampliació del parc de bombers de Cassà

Societat

El conseller d’Interior, Relacions Institucionals i Participació, Joan Saura, ha inaugurat divendres al matí les obres de reforma i ampliació que s’han dut a terme al parc de Bombers de Cassà de la Selva. Les obres han suposat una inversió d’1.805.093,83 milions d’euros.

Saura ha destacat “l’esforç importantíssim d’Interior en la millora de les infraestructures i els vehicles als parcs de Bombers”. El conseller, després de recordar emotivament les set víctimes mortals de la campanya forestal passada, ha explicat que “de la pròpia reflexió que el cos de Bombers ha fet, està fent i farà del que va passar a Horta de Sant Joan, el Cos sortirà reforçat. Continuarem millorant el que avui podem dir que és un dels millors Cossos de Bombers de tota Europa”.

Saura
ha remarcat també “l’orgull i l’agraïment que el Govern i la ciutadania en general tenen envers del Cos de Bombers”.
 
El conseller ha estat acompanyat per l’alcalde de Cassà de la Selva, Carles Casanova; pel secretari general d’Interior, Joan Boada, pel delegat territorial del Govern de la Generalitat a Girona, Jordi Matinoy; la directora general de Prevenció, Extinció d’Incendis i Salvaments, Olga Lanau; el director dels Serveis Territorials del Departament d’Interior, Relacions Institucionals i Participació a Girona, Marc Vidal; el cap de la Regió d’Emergències de Girona, Enric Cano; així com també el cap de parc de Cassà de la Selva, Josep Manel Gil, entre d’altres autoritats.
 
Amb aquestes obres de reforma i ampliació, el Departament d’Interior, Relacions Institucionals i Participació de la Generalitat de Catalunya pretén disposar d’unes dependències i instal·lacions que permetin desenvolupar de forma més eficaç les tasques d’atenció a la societat que té encomanades la Direcció General de Prevenció, Extinció d’Incendis i Salvaments.
 
El parc de Bombers de Cassà de la Selva està situat a l’avinguda de la Sardana s/n al Polígon Mas Cubell i ocupa un solar de més de 3.000 m2.
 
Les obres que s’han dut a terme han ampliat i reformat la cotxera i les dependències que estan distribuïdes en dues plantes: la planta baixa on s’ubiquen els elements més relacionats amb la vida diària del parc i la primera planta on es troben les zones de descans dels bombers. El nou parc té una superfície de més de 1.000 m2 davant els aproximadament 800m2 que ocupava abans de la reforma.
 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article