Exposició per al dia internacional de la dona

Societat

Amb motiu del dia internacional de la dona, l'ajuntament de Cassà de la Selva inaugurarà aquest diumenge a les 12 del migdia una exposició que recull les vivències d'un grup de dones del municipi. Aquesta exposició neix d'un estudi impulsat pel consorci de Benestar Social.

L’estudi sobre Dones, memòria i territori ha de donar la possibilitat de treure a la llum i difondre la història d’unes vides de dones, sovint ignorades però que, tanmateix, han estat rellevants pel teixit social del poble. Es tracta, però, d’un desconeixement relatiu, ja que dins de cada àmbit femení local, les seves trajectòries vitals són ben conegudes.

El que es pretén, doncs, és fer parlar el silenci que ha pesat sobre aquesta esfera femenina que sovint ha quedat enclaustrada dins l’àmbit del que anomenem “privat” i restituir-la al nivell que li pertoca.

En definitiva, el que vol la mostra és reconèixer l’indubtable protagonisme social de les dones.

A través dels testimonis audiovisuals i documentals d’un grup escollit de dones de Cassà de la Selva, s’ha dut a terme una tasca d’investigació per tal d’obtenir un millor coneixement de les seves circumstàncies personals i, a la vegada, de les condicions socials que les envoltaven

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article