Port-bo captiva el públic cassanenc

Societat

Amb la sala Galà plena de gom a gom el grup d'havaneres Port-bo ha efectuat aquest vespre un extraordinari recital d'havaneres, cançons de taverna, boleros, sardanes,... en l'enregistrament del programa "Això es la rehòstia" que Ràdio cassà emetrà els pròxims dies 1 i 15 de maig.


Sota la conducció dels presentadors del programa, "Xapo" Mariano Lloveras i Rafa Jimenez, els tres membres del grup Port-bo, Alfons Carreras (Fonso) com a tenor, Irineo Ferrer (Mineu) com a baríton i Carles Casanovas com a veu baixa i guitarra, han desgranat algunes peces ben conegudes de tot el públic i d'altres de noves que captivat des de l'inici fins al final el nombrós públic assistent.

Durant el recital s'han anat intercalant les preguntes dels peculiars presentadors que fins i tot s'han posat uns bigotis per intentar emular dos dels membres del grup calellenc. En el repertori d'aquest vespre s'han escoltat unes quantes peces del compositor cassanenc AntoniMas, present entre el públic i algunes de les que integraran el proper treball de Port-bo que s'enregistrarà en les properes setmanes.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article