L'Ajuntament de Cassà rebutja la sentència del Tribunal Constitucional

Política

Amb una moció que ha entrat per via d'urgència aquest vespre al ple municipal, l'Ajuntament de Cassà ha expressat el seu rebuig a la sentència del Tribunal Constitucional sobre l'Estatut de Catalunya.La moció ha comptat amb el suport unànime dels tretze regidors de l'Ajuntament que amb la seva postura a més han donat suport a la manifestació del pròxim 10 de juliol a Barcelona.

La moció de posicionament davant la sentència el Tribunal Constitucional consta de quatre punts i a mes de rebutjar el dictamen i fer una crida a participar a la manifestació de Barcelona constata que l'actual via autonomista ha quedat tancada per la qual cosa s'obre un nou procés emmarcat en el dret a decidir.

Greu panorama econòmic
Altrament, en el ple d'aquest vespre el regidor d'hisenda ha dibuixat un panorama molt negre de la situació econòmica actual i de les previsions futures, cosa que obligarà a grans esforços de contenció en la despesa municipal. El ple ha aprovat amb l'abstenció dels regidors de CiU els comptes del 2009.

Hi ha hagut unanimitat a l'hora de rebaixar els sous tant dels treballadors municipals com dels regidors i grups polítics, en una mitjana de 5%.

Comentaris

cassaassac Cassà de la Selva
1.

abans de perdre el tren haurien de seguir l´exemple de Port de la Selva i declarar-nos MORALMENT EXCLOSOS DE L´AMBIT DE LA COSTITUCIO

Comenta aquest article