Solidaritat Catalana presenta la independència de Catalunya com a única sortida a la crisi

El partit de Joan Laporta es presenta a Cassà

Política

En unes intervencions amb un alt component econòmic, Solidaritat Catalana per la Independència ha efectuat aquest vespre la seva presentació a Cassà davant de prop de cent persones que han omplert l'auditori de la Sala Galà.


Els parlaments de Lluís Mosella i Uriel Bertran han estat més concentrats a remarcar els avantatges econòmics que representaria per als catalans la independència d'Espanya; el futur cap de llista per Girona, Toni Strubell ha incidit més aviat en els aspectes culturals i ha acabat sintetitzant el sentit del nou partit: "ens uneix un desig: que aquesta nació no es mori; i no la deixarem morir".

En els parlaments dels candidats de la formació que lidera Joan Laporta s'ha insistit en assenyalar que el període autonòmic ja ha acabat per Catalunya i els pobres resultats aconseguits amb aquesta experiència deixen la independència com a millor alternativa per recuperar la força del país i la prosperitat dels seus habitants.

Uriel Bertran ha recordat que després de les consultes independentistes arreu del país i la manifestació del 10 de juliol, res ja o serà igual a Catalunya i que ara cap trair entre la pobresa (continuar a Espanya) i la riquesa (assolir la independència).

Per aixo els representants de Solidaritat Catalana han dit que es proposen entrar al parlament per poder proclamar la independència i han garantit que serà un procés pacífic que pot gaudir de beneplàcit europeu.

Comentaris

Comenta aquest article