Trobada de Carretero amb simpatitzants a Cassà

Política

El candidat de Reagrupament a la presidència de la Generalitat, Joan Carretero, ha compartit aquesta tarda un cafè amb simpatitzants al Centre Recreatiu de Cassà i ha defensat la seva proposta per entrar al parlament i lluitar per la independència de Catalunya..


"Nosaltres no entrarem al govern si no és per aconseguir la independència de Catalunya" ha remarcat el candidat de Reagrupament que ha exposat la necessitat de lluitar per la independència de Catalunya com a única via per a la supervivència del país.

Sobre el fet que l'independentisme es presenti en tres llistes diferents a les properes eleccions, Carretero ha manifestat que havia expressat fins al darrer moment la seva voluntat  d'anar juntament amb Solidaritat Catalana, però el partit de Laporta es va negar a acceptar la coalició.

Aquesta divisió pot provocar un menor pes del vot independentista al pròxim parlament però Carretero ha vaticinat que "nosaltres segur que serem al Parlament i quants més serem més podrem lluitar per al nostre objectiu".

Ateses les actuals prospeccions electorals el cap de llista de Reagrupament ha dit que "segurament no podrem pactar amb ningú per fer el nou govern del país";  però que si del seu vot depèn si el president de Catalunya és Montilla o Mas, "nosaltres ajudarem a Mas".

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article