El pressupost pel 2011, retallat un 10% en relació al de l'any passat

Superarà el 10,2 milions deuros

Política

L'Ajuntament de Cassà ha aprovat aquest vespre els pressupostos per a l'any 2011 que suposen una reducció de més del 10 per cent en relació als del 2010; si l'any passat es preveien 11,6 milions d'euros en ingresso i despeses, les partides d'enguany es queden en 10.222.046,69 € amb menys de 2,5 milions destinats a inversions.


El regidor d'hisenda, Josep Hernàndez, a l'hora de presentar els pressupostos ha estat clar i radical en defensar la necessitat d'adaptar els nombres municipals a la realitat econòmica aplicant una sèrie de mesures que es podrien resumir en "fer el mateix, millor i amb menys despesa".

El regidor ha fet una repassada exhaustiva a la proposta de pressupostos recordant que els ciutadans no paguen encara el que costen la majoria de serveis que es donen des de l'Ajuntament i que les entitats i associacions haurien d'entendre que l'ajuntament no ho pot pagar tot i que han d'esperonar-se en cercar fonts de finançament diferents per dur a terme les seves activitats que ha considerat, però, molt importants per a l'estructura social de Cassà.

La impossibilitat d'accedir al crèdit per la normativa estatal obligarà l'Ajuntament a vendre patrimoni si vol fer alguna de les inversions previstes, criteri que no comparteix l'oposició.
El regidor de CiU Sergi Baulida ha explicat el vot negatiu del seu grup per aquest i altres sis conceptes que consideren que impediran que l'any 2011 el ciutadà de Cassà tingui els serveis de qualitat que es mereix.

Baulida ha resumit dient que "el pressupost d'inversions no s'aguanta per enlloc".
Els tres únics regidors de CiU que eren avui al ple han votat en contra de la proposta que s'ha aprovat amb els set vots a favor de l'equip de govern.

Comentaris

jo també Cassà de la Selva
1.

Només tres regidors de CiU al ple? Donen la sensació d'estar més fora que dins i amb ganes que tot això acabi, sobretot un que ja no deu saber ni com es va a l'ajuntament.
S'ha vist clarament que o manen ells o tant se'ls en fot el que passi.


Nota de la R. : Cal aclarir que, dels tres absents, en el ple es van excusar de l'absència -per malaltia- les dues regidores de CiU, Xon Rubirola i Mari Serrano

Comenta aquest article