Carles Casanova és escollit, per unanimitat, alcaldable d'ERC

Política

L'actual alcalde de Cassà, Carles Casanova, tornarà a aspirar a ser escollit per al càrrec en les eleccions del 22 de maig tal i com ha confirmat aquest vespre l'assemble de militants i simpatitzants que s'ha reunit a la Sala l'Estació. Els 47 vots dipositats han donat suport a Carles Casanova sense cap vot en blanc.


L'acte d'aquest vespre significava el punt de partida de la campanya electoral del partit que actualment ostenta l'alcaldia del poble i aquest ha estat un dels elements que s'ha valorat com a punt important a l'hora de presentar la candidatura ja que serà el primer cop que ERC presentarà l'alcalde com a cap de llista.

Els regidors de l'equip de govern han presentat durant l'acte d'aquest vespre un resum de la feina feta durant els prop de tres anys que porten amb Carles Casanova d'alcalde i han remarcat que s'han assolit un 60% de les propostes que hi havia al programa electoral, cosa que consideren molt positiva.

Carles Casanova ha presentat la seva candidatura a continuar essent el cap de llista d'ERC i ha exposat els punts bàsics que considera que poden donar-li les màximes opcions a repetir, com poden ser l'experiència assolida en els anys de govern, la il·lusió que té per continuar tirant endavant un projecte de poble o la demostrada capacitat de diàleg per aconseguir els objectius marcats.

Un cop fetes les votacions (amb paperetes i urna) els assistents han ovacionat el candidat que ha demanat el suport de tots per poder continuar treballant des de l'alcaldia de Cassà.

Comentaris

A.F. Cassà de la Selva
2.

Tens tota la raó del món, Salvador. Pel bé de tots els cassanencs esperem que guanyi en Carles!

Salvador Cassà de la Selva
1.

Tant de bo en Carles torni a ser el proper alcalde del poble. Feia molts anys que no teníem un alcalde educat, cordial, responsable i pencaire.

Comenta aquest article