Antoni Baulida serà el nou director territorial de Cultura

Política

L'exalcalde de cassà per CiU i ERC, Antoni Baulida, serà nomenat properament director dels serveis territorials de cultura, en substitució de Miquel Sitjar. Amb aquesta designació queda més imprevisible la seva continuïtat com a cap de llista de CiU a les properes eleccions municipals.


Segons avançava ahir el Diari de Girona i ratifica avui el PUNT, Baulida (CiU) va explicar ahir que el secretari general del departament, Xavier Solà, li havia fet arribar la proposta, que ha acceptat. Ara, Baulida, està pendent que es completin els tràmits burocràtics de l'excedència que ha demanat com a professor de l'institut cassanenc, per poder prendre possessió del càrrec i substituir d'aquesta manera Miquel Sitjar (ERC), que l'any 2007 va substituir al seu torn Josep Quintanas (PSC).

Segons el Punt, Baulida (CiU) va explicar ahir que el secretari general del departament, Xavier Solà, li havia fet arribar la proposta, que ha acceptat. Ara, Baulida, està pendent que es completin els tràmits burocràtics de l'excedència que ha demanat com a professor de l'institut cassanenc, per poder prendre possessió del càrrec i substituir d'aquesta manera Miquel Sitjar (ERC), que l'any 2007 va substituir al seu torn Josep Quintanas (PSC).

Comentaris

Puff Cassà de la Selva
4.

Sense entrar a valorar ni la persona ni els seus capítols més famosos en la política local... no crec que sigui la persona més adient per gestionar Cultura, ja que la seva experiència en el món de la cultura és absolutament nul·la. En fi, és un dany colateral dels canvis de govern, treure als que hi havia i recolocar amics i coneguts a qualsevol preu, o almenys és la sensació que dóna.
És una llàstima que no s'hagi seguit una política semblant a la que s'ha practicat a l'hora d'escollir els Consellers, que agradaran o no, però la majoria són gent relacionada amb el que a partir d'ara gestionaran. Però ja se sap, la cultura sempre és la "maria"... total, a qui li importa la cultura??? Així anem, així...

Salvador Cassà de la Selva
3.

Ara ja només falta que agafi en Sergi Baulida per algun càrrec també, i ja tindrem tot l'equip complert. Si no serveixen a un lloc, doncs se'ls hi busca un altre i ja està. Qui dies passa anys empeny!

Salvador Cassà de la Selva
2.

Si us plau, no censureu els comentaris que no siguin del vostre agrat.

ari12 Cassà de la Selva
1.

Així és com es premia a un senyor declarat trànsfuga per la comissió antitransfuguisme?
Vinga, home, no fotem pas.

Comenta aquest article