Enric Bagué torna a la política com a cap de llista de CiU

Política

Després d'estar quatre any allunyat de la vida política local, Enric Bagué, un dels regidors amb més anys al consistori de Cassà ha estat escollit com a cap de llista de CIU a les properes eleccions municipals en substitució d'Antoni Baulida, nomenat director dels serveis Territorials de Cultura a Girona.


Amb aquesta elecció es confirma que l'únic cap de llista que repetirà el proper 22 de maig serà l'actual alcalde de Cassà, Carles Casanova, que encapçalarà la llista d'ERC.

Al PSC Miquel Àngel Chamorro ha confirmat avui que per raons de salut no pot tornar-se a presentar com a cap de llista del PSC, tot i valorar molt positivamnet la tasca feta durant els darrers tres anys al costat de Carles Casnova.
Finalment l'Alternativa que difícilment es tornarà a presentar, si ho fes no tindria Aureli Hernandez com a cap de llista ja que ha comunicat la seva decisió de no ser candidat.

L'elecció d'Enric Bagué, que va ser regidor per Unió Democràtica del 1995 al 2007 es va ratificar en l'assemblea de CiU celebrada ahir a la nit. Segons informa la web de CiU:

Enric Bagué va néixer a Cassà de la Selva el 1961. És historiador i professor de secundària i batxillerat. Ha estat regidor de CiU a l’Ajuntament de Cassà de la Selva durant 12 anys, de 1995 a 2007, on ha treballat en les àrees d’ensenyament, governació i cultura. També ha estat vicepresident del Consell Comarcal del Gironès.

Segons informa CiU "En l’acte que l’ha proclamat candidat, Enric Bagué ha volgut agrair el suport que ha rebut de la militància i ha manifestat la seva il·lusió per “treballar pel poble”.
Bagué ha expressat que “és un honor poder encapçalar la llista de CiU”. Reconeix que l’escenari polític és complicat però que el seu objectiu és “presentar una llista competitiva formada per gent que té la mateixa il·lusió, complicitat i entusiasme per treballar pel poble de Cassà”.

Comentaris

Cassanenc Cassà de la Selva
5.

Eduard, estic descolocat. No sé si escrius en serio o és en plan de conya. Al Sr. Bagué el coneixem de fa molt temps, i parlo solament del tema política local, i no és ni de bon tros, cap de les coses que tú senyales, més aviat tot el contrari. Questió d´opinions ja ho veus.
Políticament n´ha fet de l´alçada d´un campanar.

Eduard Cassà de la Selva
4.

El senyor Bagué es una grandissima persona, i que pot ser molt bon alcalde, es una persona molt oberta i que li agrada molt parlar, dialogar sobre tot.
Jo crec que el senyor Bagué es el millor que podrien haver triat i dins de la tasca d'alcaldia ho pot fer-ho molt bé, jo crec que no ens decepcionarà. Molta sort

Salvador Cassà de la Selva
3.

No conec personalment el Sr. Bagué, però si l'han escollit a ell deu ser perquè té capacitat per ser l'Alcalde de Cassà. Tot i això, jo votaré en Carles, l'actual Alcalde, perquè m'ha demostrat que és una persona honrada i treballadora. Amb en Carles com a Alcalde he tornat a confiar amb l'Ajuntament, després d'uns anys de disbauxa i incompetència.

Josep Maria Cassà de la Selva
2.

Per mi i, m´atreviría a dir, per molts més cassanencs, l´elecció de candidat ha sigut una gran decepció. Ens voliem creure els rumors que assenyalaven a l´Ayach com el triat, una persona amb un tarannà amable, educat, responsable, no interessat, voluntariós i, que d´alguna manera significava una entrada d´aire fresc important a la formació local. Que tinguem sort, ens farà falta.

Sant Martí Cassà de la Selva
1.

Ara que ja s'han decidit només espero que tant si governen com si fan oposició ho facin amb una mica més de bona educació que els que hi anaven fins ara (dic anaven, no eren).
Tampoc els serà gaire difícil i més veient la vomitada de mentides, difamacions i mala llet reprimida que han panfletat en el que ells anomenen "parlem-ne" i jo en dic "caguem-nos-hi".
Per als que marxaran, gràcies per res, sobretot al que no hi anava mai.

Comenta aquest article