Enric Bagué es presenta com a cap de llista de CiU

Política

Enric Bagué va rebre el suport d'un centenar de persones en la seva presentació a la Sala Galà dissabte al migdia.
 


Antoni Baulida va presentar el passat dissbte al migdia Enric Bagué com a cap de llista de CiU per Cassà de la Selva en les properes eleccions municipals del 22 de maig. Baulida durant els seu parlament va demanar “seny, serietat i responsabilitat al nou equip de CiU”. L’acte, que va comptar amb el suport de més d’un centenar militants i simpatitzants, va tenir lloc a la Sala Galà.

L’alcaldable de CiU per Cassà en la seva intervenció va voler agrair el suport ha rebut de la militància i va manifestar la seva il·lusió per “treballar pel poble”. Bagué va expressar que “és un honor poder encapçalar la llista de CiU”. Reconegué que l’escenari polític és complicat però que el seu objectiu és “presentar una llista competitiva formada per gent que té la mateixa il·lusió, complicitat i entusiasme per treballar pel poble de Cassà”.

El cap de llista de CiU per Cassà va ser durant 12 anys regidor de l’ajuntament i vicepresident del Consell Comarcal del Gironès. Tal i com va expressar Bagué “agafo aquest repte amb il·lusió i experiència renovada. Estic preparat per assumir la responsabilitat de dirigir amb un bon equip, i governar un poble que s’ho mereix tot”.

Bagué va remarcat la necessitar de recuperar la marca de Cassà com a poble equilibrat socialment perquè “Cassà ha de tornar a ser el poble reconegut a les comarques gironines per la seva identitat, empenta i possibilitats en tots els àmbits”. És en aquest sentit que “hem de treballar per anticipar-nos a la millora de la situació econòmica general i això serà possible si ho fem amb fermesa i sensatesa”.

Bagué també va voler remarcar que “no n’hi ha prou amb la il·lusió, sinó que cal tenir confiança, ganes de treballar, el suport de la gent i l’estimació cap al poble. I per això cal estar convençut que és possible i és necessari un Cassà millor”. Per altra banda el cap de llista de CiU considerà que “hem de ser optimistes tot i els problemes actuals. La gran prioritat han de ser les persones, cal garantir que tots els serveis arribin a totes les persones”.

Per últim el cap de llista de CIU per Cassà, Enric Bagué va expressar “em faig meves les paraules del president Pujol: “els programes s’esgoten i les persones passen, però els projectes i les actuacions ben fetes perduren".

Comentaris

mathews Cassà de la Selva
6.

Crec que es un encert , un nano del poble, ja ha treballat per el poble duran 12 anys, alguna cosa ha tingut que apendre d'en Dausa i d'en Baulida, tant lo bo com el dolent.
Estic segur que hi ha , pot ser, gent mes qualificada al poble,
pero on son?
Li desitjo molta sort i que tiri el poble endevant despres de com ho trobara tot, tindra molta feina a fer, .
Quedarem acollonits de com ha deixat el tripartit l'ajuntament.

Saint Martin in the Fields Orchestra Cassà de la Selva
5.

Mira, una de les persones que podria haver substituit a en Baulida ara es presenta pel PP. Sembla ser que els dos partits tenen maneres semblants de fer les coses.

Cassanenc Cassà de la Selva
4.

A "un altre cassanenc" li diria que les raons i les justificacions a la opinió expressada estan totes dintre de la frase "Altra vegada l´Enric Bagué a l´Ajuntament?".Al donar l´opinió també l´experiència és un grau...o dos. Aquesta és la meva opinió i així l´expresso.

Puff Cassà de la Selva
3.

Sense entrar en personalismes, crec que és un GRAN error, de sobres hi ha millors alternatives en l'entorn de CIU a Cassà per ser alcaldables. Persones més carismàtiques, més preparades, més valentes i amb més ganes i trempera.

No cal dir noms, tots ens coneixem...

Ja sé que el número 1 no ho és tot, però em diu molt de com plantgen les coses es de Convergència.

Crec que és un punt a favor d'en Carles Casanovas.

UN ALTRE CASSANENC Cassà de la Selva
2.

Tan fols felicitar el "cassanenc" del primer comentari, per la seva opinió tan assenyada, raonada, justificada i ben fonamentada. Estic més que felic de tenir suposats "covilatants" amb tant de nivell...

Comenta aquest article