L'Alternativa anuncia oficalment la seva retirada del panorama polític

Política

Confirmant les expectatives avançades pel seu regidor, Aureli Hernandez, el grup l'Alternativa ha anunciat que no es pensa presentar a Cassà als comicis municipals del proper 22 de maig.


"La feina està feta,cal deixar pas a gent amb empenta que tingui ara coses a dir, i sobretot empenta i força per a tirar-les endavant" es manifesta des del comunicat de comiat de l'Alternativa en el que es passa balanç a la feina feta i es valora que s'han complert amb escreix els objectius que els van portar a presentar-se i després a entrar a l'equip de govern local.

Amb més de 400 vots, l'Alternativa van ser l'element sorpresa de les eleccions de fa quatre anys a Cassà. L'equilibri de forces van posar l'equip independent a ser fonamental per decidir el govern municipal. Després de menys d'un any de govern en minoria de CiU, el pacte entre l'Alternativa el PSC i ERC va permetre un govern tripartit amb Carles Casanova CERC) com alcalde.

Des de l'Alternativa es va treballar en l'opció de continuar en el s propers comicis però finalment el grup ha anunciat el seu desistiment; tenen previst fer una festa de comiat el proper mes d'abril.


Comentaris

Gerard Cassà de la Selva
8.

Una llàstima, ara no sé qui votar....

Company Cassà
7.

Coincidir i treballar amb l'Aureli, ser-ne el seu company, és una de les millors coses que he viscut aquests últims quatre anys.
Persones com tu, com els components de l'Alternativa, SOU L'AIRE FRESC que tu demanes en el teu comiat.
Pel bé del nostre poble hauries de reflexionar sobre la possibilitat de seguir en la política municipal. No em queda més remei que respectar i acceptar la teva decisió i desitjar-te el millor tan personal com professionalment.
Els 13 regidors/es que entrin ET TROBARAN A FALTAR!!!
(No tardis massa a tornar!)
UNA ABRAÇADA!

Un teu company de viatge...

no m'ho esperava Cassà de la Selva
6.

Crec que Alternativa ha fet un bon paper, una bona feina, els tres anys que ha compartit el govern municipal amb E.R.C. i el P.S.C. Amb el seu vot va fer possible que la moció de censura a la minoria de C. i U. fos possible, assumint el govern municipal el tripartit cassanenc. Crec que ha estat una experiència positiva, entre d’altres raons, perquè s’ha donat una lliçó a tots els que estan en contra dels pactes de govern entre diferents partits; i aquests tres van assumir, des del primer moment, que abans que els partits era el poble de Cassà de la Selva. I així ho han fet. I és òbvi que arribar a acords entre tres opcions que han presentat diferents programes de govern no és fàcil; però ells han demostrat que és possible.

A la plana “el balcó”, de l’últim butlletí municipal “la Coma”, hi ha l’escrit d’Alternativa en el que comunica als cassanencs la seva decissió de no presentar-se i hi escriu “...cal deixar entrar aire fresc a l’Ajuntament...” Permeteu-me que us digui que, si aquest és l’únic motiu pel que no us torneu a presentar, feu un favor molt petit al nostre poble. Hi ha el perill que l’aire es torni enrarir. Sincerament un grup de joves que heu demostrat voler i saber assumir les responsabilitats a les que us havieu compromès crec que hauríeu hagut d’aguantar més temps en la gestió municipal. Sí, sí, ja sé que heu estat fidels al compromís contret; però és també cert que deixareu molta feina a mig fer, i suposo que molta encara no començada. És una llàstima.

Un any en el que els “àvis” s’han tornat apuntar a les llistes, i com a caps, no crec que tingui massa sentit que els “néts” se n’hagin esborrat.

De veritat no hi ha cap més motiu?

De totes formes us desitjo sort, i esperem altres opcions, com Alternativa, per a properes eleccions.Sant Martí Cassà de la Selva
5.

Repeteixo, gràcies Aureli!! (res més)

undecassa Cassà de la Selva
4.

Tot el meu agraïment a la feina feta per l'Alternativa. Pel que fa als comentaris anteriors jo també crec que Sant Martí es referia a un possible pacte entre CiU i PP, no m'estranyaria gens... i menys amb la militancia de l'alcaldable per CiU. Sincerement espero que el PP no aconsegueixi cap regidor, si alguna força ha de ser clau que sigui independent o independentista.

Comenta aquest article