Josep Uñó torna a la política i encapçalarà la llista del PP

Política

L'exjutge de pau i exregidor de l'Ajuntament de Cassà Josep Uñó encapçalarà la llista de l PP a les properes eleccions municipals al nostre poble.


Josep Uñó que havia estat regidor l'any 1979, per la UCD, i posteriorment ja es presnetà pel PP ha anunciat avui la seva candidatura en un escrit en el que expressa que "una de les coses que m’ha decidit a fer aquest pas és el veure el desgavell que en aquests darrers anys ha presidit la política municipal".

El futur candidat del PP, que ha anunciat properament es presentarà en un acte amb "un alt càrrec nacional" es planteja diverses qüestions sobre el govern municipal:
En quines mancances pensem?
L’economia local està ben distribuïda?
S’han fet coses de les quals es podia prescindir donada la situació actual del país?
Les atencions socials del poble han estat ben ateses i han passat al davant de moltes despeses de menys importància?

Josep Uñó havia estat jutge de pau durant 22 anys i encara que va optar a continuar en el càrrec, el mes de febrer de l'any passat no va ser escollit ja que el govern municipal va triar Anna M. Pagès en una votació al ple.

Comentaris

Salvador Cassà de la Selva
5.

Osti tu, espero que l'Uñó hagi canviat d'imatge des de que era regidor, perquè amb aquesta barba negra i els cabells grisos té mal aspecte.

Cassanenc Cassà de la Selva
4.

Senyor Uñó, tranquil. Els candidats millor llegeixen, prenen nota i, quan sigui el moment, contesten. Pensi que no es pot fer campanya encoberta segons la nova llei, i no vull dir que contestar ara ho sigui.

JOSEP UÑO CABOT Cassà de la Selva
3.

En resposta a tal Osiris, que sembla que no vols donar la teva identitat, això solament ja demostra que molt poc en deus coneixer, per dir aquestes bejenades, suposo que no deus tenir molta feina quan et dediques a subestimar al altres.
i aqui sí que penso que la gent no serà tonta de pensar el que diu el teu manifest.

Osiris Cassà de la Selva
2.

Veient amb claretat com el candidat del PP fa servir la política de forma perversa com acte de reveldia davant de situacions estrictament personals. Tot plegat!. La gent no es tonta!

Sant Martí Cassà de la Selva
1.

Osti tu, com vingui en Rajoy al·lucino, i si ve la Sanchez-Camacha ja no t'explico, el poble revolucionat. Com a mínim sap fer que es parli d'ell, després no sé si treurà res.

Comenta aquest article