El PSC convenç Miquel Chamorro perquè torni a ser cap de llista

HI havia renunciat per problemes de salut

Política

Miquel Àngel Chamorro Mediano tornarà a ser el cap de llista del PSC a les eleccions municipals de Cassà. Després que l'exmestre anunciés que per raons de salut renunciava a tornar-se a presentar, en una maratoniana reunió d'ahir al vespre la direcció del PSC el va convèncer que tornés a presentar-se.


Miquel Àngel Chamorro explicava avui que després de la reunió amb la direcció territorial del pSC i especialment amb Marina Geli, exconsellera de salut, ha decidit  canviar la seva postura i ha acceptat tornar-se a presentar, tot i que vigilarà per evitar que el càrrec li comporti unes dificultats com les que ha sofert en algunes temporades dels darrers anys.

El ja cap de llista del PSC per Cassà ha anunciat que  ara treballarà per completar la llista ja que hi ha molts cassanencs i cassanenques disposats a integrar-s'hi si bé el que no repetirà serà el número dos de fa quatre anys,i actual regidor de cultura, Xavier Romero. L'objectiu del PSC és consolidar els dos regidors aconseguits en les municpals del 2007.

Comentaris

Comenta aquest article