Solidaritat Catalana anuncia que també es presentarà a Cassà

Política

En una reunió celebrada ahir a la nit Solidaritat Catalana per la Independència (SI) va decidir presentar llista a les properes eleccions municipals a Cassà. És la quarta candidatura que s'ha confirmat per als comicis del 22 de maig.


En els darrers dies han tingut lloc diverses reunions dels adherits i simpatitzants que treballen per tal de configurar la candidatura cassanenca que es presentarà a les properes eleccions municipals del 22 de maig, segons informa SI des del seu espai web.

En aquestes reunions es va tractar el contingut del programa electoral, que s’inclourà en el programa marc municipal que va aprovar Solidaritat en el seu darrer congrés de Manresa.

Segons SI, abans del dia 25 de març es farà la reunió per escollir els candidats i candidates que formaran part de la llista, així com el candidat a l’alcaldia de Cassà de la Selva, lloc per el qual ja hi ha més d’un aspirant.

Més infomació: al facebook de SI

Comentaris

independentista també Cassà de la Selva
8.

És la teva opinió, suposo que digui el que digui no et podré convèncer, per tant, callo tot i que no otorgo. Tu et quedes amb la teva i jo amb la meva i tots feliços i que consti que es poden rebatre els quatre temes que has exposat.
Només una cosa més: imagina't la cara de felicitat que fan els espanyolistes i unionistes veient-nos discutir.
Visca Caalunya lliure ||x||

Jo, Sobiranista i català Cassà de la Selva
7.

Enviar 50.000 euros a Colombia, o adjudicar el projecte d'arts esceniques (obra irrealitzable) de la manera que s'ha fet, o multiplicar x3 la despesa en neteja, o endeutar més l'Ajuntament amb el projecte de Can Trinxeria per fer-hi una entel.lequia turística (!!!!) en un moment de caiguda d'ingressos vertiginosa no em sembla una bona gestió, ja em perdonaràs.
Si a això li sumem les martingales a les diputacions i consells comarcals i l'agenollament al espanyolisme del PSC, Esquerra no queda pas en una posició molt honorable respecte als pobles de Catalunya que diguem...

On és la defensa del país per part del nostre Ajuntament? On és la defensa de les nostres empreses i treballadors per part d'Esquerra i fins i tot de CiU?
Ja n'hi ha prou d'hipocresia, ja n'hi ha prou de paraules buides, de fer la gallina. Apostem per Cassà, per Catalunya, d'una manera que no és presti a equívoc. Jo votaré Solidaritat Catalana per renovadors, per sincers i valents... són joves i sense experiència, i què? ja hem vist on ens han portat els "experimentats" polítics i les seves estratègies i equil.libris de poder.


independentista també Cassà de la Selva
6.

A veure si ens entenem, jo no estic en contra de Solidaritat, comparteixo totalment el seu ideal final, la independència. El que vull dir, a qui em vulgui entendre, és que des del govern d'un poble el primer objectiu és gestionar uns diners i poc hi poden intervenir els ideals polítics. Si no és així, expliqueu-me quins ideals ens farien ser partidaris o no de la piscina, ser partidaris o no del centre d'arts escèniques, ser partidaris o no d'asfaltar els camins veinals, ser partidaris o no de mil coses que s'han de fer pensant només en fer-ho bé sense mirar a qui s'afavoreix o a qui es perjudica.
D'altra banda, si, considero que en Carles i el seu equip són uns bons gestors encara que et sembli extrany i, a més, ara tenen molta experiència. Crec que han fet una bona feina aconseguint innombrables subvencions, crec que han fet bé aconseguint reduir el cost d'una piscina que estaven obligats a construir, crec que han fet moltes coses bé de la mateixa manera que han fet algunes coses malament l'exposició de les quals ja us ocupareu vosaltres i els de CiU de fer.
Nois, em sap greu que tenint els mateixos ideals ens hagim de, com diuen, tirar-nos els plats pel cap. Només desitjo que treieu algun representant ja que en cas contrari tots els vots que tingueu serviran per tenir un regidor més els unionistes.
Endavant cap a la independència.

Català, sobiranista, independentista,etc... Cassà de la Selva
5.

Vaja, comencem bé. Tirar-se els trastos pels caps abans de començar no és la millor manera de promoure l'independentisme. Us recordo que els unionistes, CiU ( sobretot Unió,cal tenir en compte que l'Enric Bagué és d'Unió, del sector més dretà, per cert ) el PSOE ( Chamorro and Cía ) i el PP ( Josep Uñó )) no dubtaràn ni un sol moment a pactar i a hissar la rogigualda dalt de tot del pal ! Que hi hagi dues candidatures independentistes es bó, millor si també es presentés la CUP, i tots, tots, tenen coses bones i dolentes, encerts i errors, o sigui que a fer poble i pais, i deixem de banda les critiques. Visca Catalunya!! Visca Cassà !!!

cassanenc Cassà de la Selva
4.

començen l'independència desdels ajuntaments , perquè no ??
és la primera vegada que aquest partit es presente a les municipals pertant sigui la llista que sigui , no importa noms , tocarà esperar el programa que ens presenten i d'aqui a 4 anys serà l'hora de decidir que tal o fan .
de moment pel sol pes del partit , tenen el meu vot a la butxaca.

Comenta aquest article