Marc Mascort, cap de llista de Solidaritat Catalana per la Independència a Cassà

Política

Solidaritat Catalana per la Independència ha anunciat avui que Marc Mascort i Bou serà el cap de llista per a les municipals de Cassà


La mateixa formació ha fet públic avui els noms dels cincs primers integrants de la candidatura que encapçalarà com a alcaldable Marc Mascort; en Ricard Hospital serà el número dos, el tercer lloc per la Janet Garcia, el quart per David Vilà, i el cinquè lloc l’ocuparà Ester Marín.

La totalitat de la llista es donarà a conèixer d’aquí a pocs dies en un acte que es convocarà properament. Segons un comunicat de SI, la llista estarà formada per gent jove, ja que la mitjana d’edat dels seus integrants se situa entre els 25 i 30 anys.

Comentaris

Ambidestre Cassà de la Selva
20.

Dissabte a 2/4 de 1 del migdia tindrem a n'en López Tena a la sala municipal de La Coma, planta baixa del antic ajuntament, així ho diuen els cartells de presentació de SI. Jo hi aniré i molta sort solidaris!!!!

decassà Cassà
19.

així què? quan coneixarem la llista? si aquets del PP diuen que portaran en Gallardon no espero menys de vosaltres eee Strubell, Bertran, López Tena? si en porteu un d'aquets JO vinc a primera fila!
Ei i també aviam si Puigcercós, Mas, Herrera es passeguen per Cassà. Aquí es veurà qui se sap moure per comptar amb la gent important del seu propi partit..
Ja que us presenteu 6 partits, fem-ho maco coi!

Sant Martí Cassà de la Selva
18.

Mira Marc Mascort, de moment i pel que he vist en el programa genèric de Solidaritat no crec que us dóni el meu vot però et felicito per haver donat una resposta respectuosa a un comentari que no ho ha estat.
No penso com en "Cassanenc" i crec que tant tu com el Sr. Uñó teniu tot el dret a contestar des d'aquesta plataforma però a diferència de l'antic jutge de pau tu ho has fet amb educació i elegància (ara no sé si porta accent i no tinc el diccionari a prop). T'animo a seguir amb aquest estil dialogant i obert.
Força i independència us desitja un que, convençut, votarà per ERC tot i que serieu la meva segona opció (llàstima que no es puguin donar dos punt a un i un punt a l'altre).

Cassanenc Cassà de la Selva
17.

Marc, tranquil.Els candidats millor llegeixen, prenen nota, i, quan sigui el moment, contesten. Pensa que no es pot fer campanya encoberta segons la nova llei, i amb això no vull dir que contestar ara ho sigui.
(aquest és el mateix comentari que vaig fer a una contesta del Sr. Uñò. Val per a tots els candidats).

Marc Mascort BOU Cassà de la Selva
16.

Primer de tot, ser que potser no és bo que faci un comentari en aquest espai sabent que tenim eleccions en poc temps, de totes maneres m'hi he vist obligat degut a un comentari publicat aquí.
------------------------------------------------------------

Bones Sr. Marc,

Realment m'és indiferent una opinió d'una persona que parla des de la desinformació i que més que donar una opinió, fa una critica de forma destructiva sense cap argumentació ni oferint res interessant per les eleccions del nostre municipi i per tant per la millora d'aquest.

Estic preparat per això, sóc concient de que no tothom és respectuós. Però el que vostè esta fent és un comentari que afecta no només a la meva persona, sinó a totes les persones que integren el nostre grup, i que estan fent un treball de camp molt important i farragós per poder crear un bon programa per el municipi, i cal remarcar que ho fan de forma desinteressada. Aquestes persones estiguin a la llista o no, no només són joves, també hi ha pares i mares de família que tenen perfils molt diversos; des d'estudiants, parats, fins a gerents d'empresa.

Per això agrairia un respecte per a totes aquestes persones, i no només dels que formen part del nostre projecte, sinó de totes les llistes. Aquesta és l'única forma de tenir unes eleccions com el nostre municipi es mereix, amb respecte, coherència i perseguint un únic objectiu, que és el benifici per el nostre municipi.

Comenta aquest article