El PP presentarà el seu candidat dimarts que ve

Política

El Partit Popular de Cassà de la Selva presentarà a Josep Uño i Cabot, com a candidat a les pròximes eleccions municipals  dimarts que ve, 5 d'abril, a les 8 del vespre a la sala Galà


Segons informa el Partit Popular presentarà l’acta el Sr. Josep Enric Millo, President del Partit Popular a Girona.

Comentaris

Sant Martí Cassà de la Selva
4.

Jo no ataco al PP, és només que penso que un senyor que es presenta per un rebote amb un partit tant amic dels catalans com és aquest no mereix la meva confiança.
Si, en ZP ha estat molt nefast però no crec que hagim de considerar que l'Aznar (ma que dirigeix la titella Rajoy) hagi estat gaire millor, o hem de recordar els seus últims estirabots anticatalans?
Tot i que segueixo dient que els partits perden repercussió en l'àmbit municipal, si vols anem per aquí i et recordaré alguns dels companys de partit del senyor Uñó: Camps, Espe Aguirre, Zaplana, Fabra (Diputació de Castelló), Arenas, Albiol. Continuem?
I per cert, qui no vota PP vota ZP? no hi ha més opció?

Xavier Sant Feliu
3.

Sempre teniu la opció de seguir votant als sociolistos si es que penseu que així anireu millor..

Tant sols us heu de fixar en l'àmbit nacional, cosa que toquen, cosa que espatllen.

Qui sap si quan entri el pp, les coses s'arreglaràn o no; es una simple hipòtesi, però de moment podem dir que en ZP passarà a la història per ser el president mes incompetent de tota la democràcia i nomès teniu ulls per atacar a la dreta.

Salvador Cassà de la Selva
2.

Qui és en Josep Uño? Qui és en Millo? de fet, què és el partit popular?

Sant Martí Cassà de la Selva
1.

Aquest és l'alt càrrec nacional? Espera't que em peto!!!!!
Un element d'un àmbit que ells en dirien "regional periférico" que es va ficar dins del PP per tenir més protagonisme? A què em recorda això, ara no hi caic.

Comenta aquest article