Segons CiU, l’Ajuntament té prop d'un milió d’euros de factures per pagar

Política

El regidor de CiU a l’Ajuntament de Cassà, Sergi Baulida, ha denunciat en el ple d’aquest vespre que l’ajuntament té gairebé un milió d’euros en factures per pagar “en un calaix”.

Baulida ha manifestat que la liquidació del pressupost presentada pel regidor d’hisenda “era la pitjor en la història de la democràcia al nostre poble” i ha dit que encara que teòricament hi havia un romanent de tresoreria de més de set-cents mil euros, en realitat existia un dèficit de gairebé tres-cents mil ja que hi havia factures per pagar de gairebé un milió d’euros.

Segons el regidor de CiU aquesta gestió del responsable d’hisenda exigiria la presentació d’una moció de reprovació.
Malgrat les crítiques, el regidor d’hisenda Josep Hernandez no ha respost als atacs de Sergi Baulida, recordant que abans de parlar de la liquidació cal que el tema passi per la comissió de comptes i que després se’n parlarà en el ple. “Se’n quedarà amb les ganes, perquè avui no toca”, ha conclòs el regidor de l’equip de govern.

En el mateix ple de març Segti Baulida ha criticat novament la gestió de la regidora de Benestar social, Helga Nuell, per defensar la postura de l’Ajuntament davant el consorci de benestar social del Gironès. Baulida creu que l’Ajuntament hauria de pagar 120.000 euros anuals per la gestió, ja que hi havia un acord tàcit mentre que Nuell va esgrimir un dictamen jurídic de l’ACM que defensa la postura municipal de pagar només 40.000 euros anuals pels serveis socials a Cassà, que és el que s’havia acordat inicialment.

En aquest punt l’alcalde ha destacat els esforços fets per intentar trobar sortides al conflicte, negociant amb el consorci del Gironès, sense resultats positius.

Comentaris

un cassanenc Cassà de la Selva
6.

En tot el periode de d'exercici de representació com a regidor municipal, la responsabilitat sempre ha de ser la mateixa: assumir els compromisos amb el poble. En temps de bonaça, que potser la gestió podrà ser més distesa, "més tranquila",és clar que no ho ha de ser en els temps de crisi, actuals, de cap manera:"es pot criticar sense mullar-se". Aquesta actitud l'entenc pròpia de persones irresponsables, insensibles, interessades més que de persones sensates, prudents, reflexives.
Malauradament, avui, penso que el tom que ha fet la política, la municipal inclosa, propicia més el primer grup que el segon: així anem..
Que les eleccions propiciin un altre tripartit, abans que una majoria absoluta.Aquesta opció sempre és un fre i l'intent d'un equilibri.

Pau Cassà de la Selva
5.

Crec recordar....... un polític que em va dir ,que en temps de crisi el millor lloc, és la oposició, doncs es pot criticar sense “mullar-se”.
Quina raó! ara tothom pot criticar! Ja no recorden quan hi eren ells.

perplex Cassà de la Selva
4.

Realment el ple d'ahir em va deixar molt perplexi perquè no dir-ho, vaig passar molta vergonya aliena. Ara s'acosten les eleccion i vindran amb el somriure i el caramel a demanar-nos el vot i a partir del 22 de Maig tornaran, els mateixos de sempre a seure al lloc de sempre i a continuar amb aquests espectacles vergonyosos on sembla que en comptes de buscar el millor pel poble busquin una quota de pantalla al més estil Tele5.
Senyors, si el meu vot serveix perquè vosaltres pogueu seguir muntant aquest circ a costa del meu poble, a mi no em val la pena votar-vos!
Coneixent-me segur que acabaré mirant els programes de tots aquells que us presenteu intentant buscar un raig de canvi i il·lusió, però ja us dic que no crec que cap dels tres partits actuals em pogueu tornar a enganyar.
Visc-a Cassà

Doncs no Cassà de la Selva
3.

Jo també ho vaig sentir per ràdio i crec que en Baulida va dir que aquests diners estaven en una partida amb un altre nom. O sigui que el fet que siguin factures pendents de pagar ho vaig entendre com una valoració del regidor de CiU. Com que el d'ERC va dir que faltava un tràmit administratiu per aclarir aquests comptes, tampoc no es pot posar la mà al foc dient que el comptable de l'Ajuntament diu això. Jo no veig cap funcionari dient que tenen un calaix ple de factures sense pagar...
Fa tres anys en Romero va dir el mateix dels de CiU, que havien deixat un calaix ple de factures per pagar... deu ser una actuació habitual!!!!

Objectiu Cassà de la Selva
2.

Pel que vaig entendre per la ràdio, no estic d'acord amb el titular, no "Segons CIU..." , serà segons la comptabilitat de l'ajuntament, no?... Una mica tendenciosa la informació en aquesta pàgina web...
I respecte al comentari d'en Salvador, als de CiU, si no m'equivoco els van fer una moció de censura el 2008 i se'n van anar al banquillo... Creus sincerament q aquestes factures q parlen ara són del 2008?

Comenta aquest article