Josep Uñó es presenta amb el convenciment d'entrar amb força a l'Ajuntament

Política

El candidat del PP a les eleccions municipals de Cassà, Josep Uñó s'ha presentat aquest vespre en un acte a la Sala Galà en el que ha expressat la seva confiança en assolir un bon resultat i entrar amb força a l'Ajuntament de Cassà.


La regidora i cap de llista a l'Ajuntament de Girona, Concepció Veray, el president comarcal, Felip Gil, i el president gironí Josep Enric Millor, han acompanyat el candidat cassanenc en la presentació seguida per una vintena de cassanencs a l'auditori de la Sala Galà.

Uñó ha dit que encar que feia temps que no es presentava per raó del seu càrrec de jutge de pau, sempre havia estat seguint la política i que es considerava un liberal de centre al que ara havia sorgit l'oportunitat de presentar-se com a cap de llista del PP.

El candidat a alcalde ha esbossat alguns punts del que serà el seu programa electoral avançant que reduirà els impostos per a les empreses que generin riquesa i que reduirà les despeses supèrflues en festes.

Segons Uñó les possibilitats d'entrar a l'Ajuntament són clares si es tenen en compte els darrers resultats assolits pel PP a Cassà, en les eleccions al parlament de Catalunya i els futurs integrants de la seva llista que seran gent coneguda pel poble i capaç de generar vots a la seva proposta

Comentaris

Guan! Cassà
3.

PP? mare meva quina vergonya de poble! espero que ningú els voti!

un del pe-pe Cassà de la Selva
2.

qui et conegui no et votarà.

Comenta aquest article