Dos anys de presó per l'agressor del regidor David Vila

Política

Santiago Navarro Freixas, l'empresari que  l'any 2009 va agredir a l'Ajuntament de Cassà el regidor de Medi Ambient, David Vila Ligero, ha estat condemnat a dos anys de presó i una multa de 1.080 euros per la secció quarta de l'Audiència de Girona, segons informa avui el diari el PUNT

La fiscalia, la víctima i l'acusat, van arribar ahir a un acord abans de celebrar-se el judici, i per tant, l'acusat no es va arriscar a enfrontar-se a una pena de 6 anys de presó per un delicte d'atemptat contra l'autoritat i un altre de lesions.

Finalment seran dos anys de presó, que no haurà de complir ja que l'acusat no té antecedents.

Els fets van ocórrer el 6 de maig del 2009. L'acusat, Santiago Navarro Freixas, va acudir cap a dos quarts de deu del matí a les dependències de l'ajuntament de Cassà de la Selva per entrevistar-se amb el regidor de Medi Ambient, David Vila Ligero.

Segons el text de conclusions, quan va acabar la reunió, l'acusat, amb la finalitat de menyscabar la seva integritat física i amb absolut menyspreu per l'autoritat que representava, va propinar un cop de puny al cap de la víctima, al mateix temps que el va sacsejar amb força subjectant-lo per la roba.

A causa de l'agressió, l'acusat va provocar a l'agredit diversos eritemes d'entre 5 i 10 centímetres i una ferida a la zona parietal, que va necessitar punts de sutura. També li va estripar el jersey que duia i la camiseta que portava.

Segons l'escrit de conclusions, les tenses reunions de treball i la mala relació que tenien víctima i acusat en l'àmbit privat abans que Vila fos regidor, van empitjorar quan aquest va entrar a l'Ajuntament.

Comentaris

Miquel Àngel Chamorro Cassà de la Selva
3.

#1 RESPOSTA AL SR. REALISTA: He de donar-li tota la raó. També agafar el compromís personal de fer immediatament tot el que calgui per posar solució a aquest problema. Lamento profundament aquesta mancança i assumeixo tota la responsabilitat que em pertoca. Entenc que aquestes paraules no li resolen el problema i és per això que des d'ara mateix faré tot allò que estigui a la meva mà per resoldre aquesta greu mancança. Li demano públicament disculpes.

Realista
2.

Sr. Chamorro, vosté diu que és una instal·lació que està molt bé, no? No dubto de les prestacions que pugui tenir la piscina "municipal", però es nota que vosté no va amb cadira de rodes, eh? Però una pregunta varen pensar en l'entrada? Perquè un discapacitat físic no hi pot entrar tot sol. L'escala que hi ha és de dos pams.
Vaja, diria que em fa certa gràcia sentir-lo parlar tan bé d'una piscina que sense entrar-hi ja es troben coses mal fetes.

Salvador Cassà de la Selva
1.

Doncs li ha sortit prou barat a aquest pinxo d'en Navarro l'agressió. En David Vila ha demostrat que no té rencor, però potser si l'agredit hagués estat una altra persona, aquesta no hagués acceptat aquest acord i llavors s'hagués anat a judici i que decidís el jutge si aquest personatge de Llagostera havia d'ingressar a la presó o no.

Comenta aquest article