SI aposta per la regeneració política de Cassà

Es presenta la llista encapçalada per Marc Mascort

Política

El candidat de Solidaritat Catalana per la independència per Cassà de la Selva, Marc Mascort ha presentat aquest dissabte la seva candidatura a l'Ajuntament de Cassà amb una llista integrada especialment per joves cassanencs i cassanenques que segons el cap de llista representen la "voluntat de regenerar la política local". Mascort ha dit que l'actual ajuntament és una mostra d'inestabilitat  i de poca representativitat local per la qual cosa el seu grup ha decidit presentar-se a Cassà sota el lema "res canvia si tu no ho canvies".

Els principals punts del programa es basaran en  la regeneració política, en aconseguir que s'acosti l'Ajuntament a la veu de tots els cassanencs i ens impulsar una gestió econòmica més eficaç.

En l'acte de presentació de la candidatura que s'ha fet a la Sala de la Coma, amb la presència del diputat Lopez Tena, plena de gom a gom, Marc Mascort ha afirmat que l'ajuntament "té molt de deute, perquè s'ha malgastat el diner public com ara en fer la piscina coberta que està molt bé però hi ha moltes altres necessitats més urgents" i ha vaticinat que s'acosten quatre anys difícils que si entren al govern municipal es basaran en l'austeritat: "primer caldrà pagar les factures i resoldre les urgències del poble i després pensar en noves inversions".

Comentaris

Petra
15.

#12#.No et sembla una mica parcial que per dir me que m'informi bé em posis un enllaç al blog del Sr.Lopez Tena?. De totes maneres aquí també tens un mitja no espanyolista
http://www.eldebat.cat/cast/viewer.php?IDN=45750.
Els seus amiguets de CIU van fer tots el possibles perquè en López Tena sortís indemne de les irregularitats comeses a la seva notaria. Una altra cosa es que desprès es tirin els plats pel cap.
Estas en tot el dret d'admirar a en López Tena per el gran polític que dius que es, jo el que veig, es que entre tots plegats es van tapant les vergonyes ,perquè si no no s'enten que en López Tena amb tot el que diu saber del Sr.Duran no li posi una denuncia com una catedral.Vols que t'ho digui aquests son "tal para cual".I si els de la política municipal han d'aprendre d'aquest personatges, anem bé.

Petra
14.

#11 Aclareixo, també desencantada del PSC.Ho sigui que ho tinc clar per anar a votar.

Ambidestre Cassianus
13.

#10 : Et recomanaria unes classes de reforç en comprensió lectora. Quan comencis a rebatre arguments amb arguments, seguirem, mentrestant ; Una moxaina a la iaia

#11: Seguir medis informatius espanyolistes et porta a desinformar-te.
http://in.directe.cat/alfons-lopez-tena/blog/5532/duran-los-polvos-y-las-eras
de res.

Petra
12.

#Ambidestre# Dius que en Lopez Tena es un dels mes grans polítics catalans ,doncs que vols que et digui?.Trobo que tots plegats tenim la memòria fluixa.Que potser no te'n recordes de quan en López Tena i els de CIU menjaven del mateix plat?i els de CIU el van posar al CGPJ, tot i que tenia obert un expedient com a notari del que mes tard va sortir culpable.Que es molt greu el que va fer !.I desprès aquest parell López Tena i Duran es dediquen a barallar-se públicament
http://www.cadenaser.com/espana/articulo/lopez-tena-acusa-duran-i-lleida-financiar-vida-sexual-dinero-publico/csrcsrpor/20110318csrcsrnac_6/Tes.
Que bonic tot plegat.En López Tena el que si es llest i sap enraonar, però de gran polític no ha demostrat res.I també en tindria per en Carod Rovira que no ha estat mai a l'alçada del lloc on el poble el va posar i del PP ja ni en parlo. Diguem desencantada!

jo també corro pels voltants de la casa de l'àvia
11.

#9 Veus, el que jo deia. Ni ganes de deixar anar la poltrona quan hi siguis, perquè vols ser-hi encara que diguis que no, si més no ja tens els tics de tots els que hi són dins ja que si no penso el mateix que tu és que estic corromput i que sóc el dolent de la pel·lícula.
No tens ni idea de si sóc dins o sóc fora de l'ajuntament ja que si faig servir el teu mateix criteri (defenso a qui m'afavoreix), tu vols que els teus hi siguin per afavorir-te i menjar d'ells.
Per cert, ni humilitat ni hòsties amb vinagre, seguieu amb els vostres 13. Mira m'agradaria que hi entressiu a veure com us en sortiu, si tant senzill és podeu fer que el nostre poble sigui com el dels Teletubbies. UNA ABRAÇADAAAAAAAAA!!!!

Comenta aquest article