Precampanya: presentacions de llistes de CiU, PP i EPCM

Política

Tres de les sis candidatures que es presenten a Cassà a les properes eleccions municipals faran actes de presentació en els propers dies.

El secretari general de la federació de CiU i president del Comitè de Govern d’Unió Democràtica, Josep A. Duran i Lleida, presentarà demà dijous 28 d’abril a les 20,00 hores el cap de llista de la federació de CiU a Cassà de la Selva, Enric Bagué. L’acte tindrà lloc al Centre Cultural Sala Galà.

Al mateix lloc, dissabte al migdia, el Partit Popular ha organitzat una conferència a càrrec de l'exministre de defensa Federico Trillo.

Finalment també dissabte a migdia (a 1/4 d'1) a la sala de la Coma la candidatura Entesa per un Cassà Millor, auspiciada per ICVeV farà l'acte de presentació amb  un acte presidit pel dirigent d'Iniciativa, Joan Boada.

Comentaris

Pau Cassà
6.

on vius tu? es nota que no en saps res del que critiques.

Extraterrestre
5.

Aquest senyor on viu? Vull dir, posar la movilitat com a principal problema de Cassà és ser un extraterrestre, o potser ho sóc jo...
I la feina? i les empreses? i les families? i els diners? i les entitats? i els avis?... i la gent en difinitiva?
Potser és que des de la seguretat que li dona la seva nònima (60.000 €/any aprox) i l'altura del seu despatx no pot notar les veritables dificultats de la gent de Cassà.

Un discurs molt fluix, un home sense energia i completament allunyat dels problemes dels cassanecs.

El següent, sisplau !!!

Bípede
4.

Fa dies que no li veiem el pèl, a part que no té. Des que l'alcalde de Vic li va proposar una retirada per sexagenari. Si l'han castigat, perquè el porten aquí? Millor és que marxi a madrid, a veure si li traguessin la cadira dels seus somnis. Aprofito per felicitar la nova opció de Cassà Digital en el tema d'audiovisuals, llàstima que fins aquest moment no hi ha res gaire interessant.

Ambidestre Cassà
3.

Entre en Trillo i en Duran y Lérida potser el millor crit seria Viva España!!!! Ja han avisat a n'en "Cerillo" Duran y Lérida que a Cassà haurà de dormir a Can Medina, que aquí no tenim hotels a 1000€ la nit... i les nenes.. haurà d'arribar fins al polígon del Trust. Trobo a faltar la presència d'Escribà de Balaguer, la cabra de la Legió i ja posats a no reparar en despeses que portin a n'en Mourinho. En Joan Boada no és aquell amic d'en Montilla i en Xoan Dino-Saure? Si és aquest, tranquils que ens arreglarà l'economia municipal, que al costat d'aquesta gent va a prendre moltes coses!!! Estem ben arreglats!!!! (amagueu les carteres!!!!)

Comenta aquest article