Duran i Lleida presenta la llista de CiU a Cassà

Política

El diputat al congrés i dirigent d'Unió Democràtica de Catalunya, Josep Antoni Duran i Lleida ha presentat aquest vespre a la sala Galà, plena de gom a gom, la candidatura de CiU per a les eleccions del proper 22 de maig.

L'exalcalde de Cassà i director dels serveis territorials de Cultura, Antoni Baulida, ha presentat l'acte destacant els valors del cap de llista d'aquests comicis, Enric Bagué, especialment en el seu objectiu de donar més empenta a la marca de Cassà de la Selva.

El cap de llista ha fet un repàs a l'esquema bàsic del que serà la campanya electoral remarcant la necessitat de treballar en diversos àmbits per assolir un poble del qual un se senti orgullós de viure-hi. Bagué ha dit que Cassà està una mica endarrerit perquè en els darrers anys no s'han fet les coses com s'havien de fer i ha remarcat que amb els homes i dones de la seva llista confiaven donar l'empenta necessària per garantir un futur molt millor per Cassà de la Selva.

El discurs Duran i Lleida ha incidit en la necessitat que els cassanencs donin suport a la llista d'Enric Bagué, per tal que el govern de Catalunya rebi en cada municipi de Catalunya el suport que necessita per tirar endavant el seu programa de govern.

L'acte ha finalitzat amb la presentació de tots i cada un dels membres de la llista que han acabat fent-se una fotografia de conjunt amb Duran i Lleida.

Comentaris

Alicia Cassà
11.

Per fi, videos!!
De vegades intento escoltar un ple, però, no m'entero de quí parla si no li donen paraula. Ara almenys veient-ho pots interpretar el que volen dir amb el rostre o els gestos, que escoltant-ho no ho veus. Grácies.

Ups! cassa
10.

#5 Be, jo crec que ho diu per les declaracions tant egocèntriques del senyor S Bagué, no o fa amb mala fe, pensin que per les eleccions passen coses extraordinàries, per exemple, el cartells cauen del espais de publicitat municipal desprès que un lector de aquest mitjà manifestes obrir un projecte de anti-campanya i convides obertament a fer-ho a la resta dels co-vilatants( No tots varen caure els d’un partit en concret estaven intactes, potser van esser ben enganxats com es pot veure en el vídeo). Això no vol dir que sigui Ell, son coses que passen i no cal anar a buscar bruixes on no les hi ha. Visca la Llibertat d’expressió!!

mi no entender cassà
9.

#5 Moltes gràcies per l'aclariment i felicitar-vos una vegada més per la feina i la iniciativa. Estic convençut que deu portar més feina de la que em puc imaginar. Simplement trobava curiosos aquests dos aspectes coincidient amb les dues forçes més votades a les passades eleccions.

Soc concient que hi ha una llei que volta per aquests mons dels mitjans per tal de rapartir el temps dedicat a cada força segons els seus resultats anteriors i felicito a cassadigital per centrar-se exclusivament en criteris periodístics. Molts altres mitjans podrien apendre de vosaltres.

Jordi Canyi Cassà
8.

#4
Salutacions,
El motiu de que aquesta darrera entrevista s'hagi tornat a pujar és precisament per un intent de imparcialitat.
Totes les entrevistes anteriors havien estat en portada com a mínim dos dies.
En motiu del concert de Burman es va pujar un video per convidar a la gent a no perdre's el comiat del grup cassanenc, fent que l'entrevista d'Enric Bagué nomès hagués estat en portada un dia.
Al ser la de Burman una notícia temporal i a l'espera de preparar un resum del concert, hem cregut convenient recuperar a capçalera l'anterior video.

Respecte l'ordre de les entrevistes i el moment de penjar-se. S'ha seguit l'ordre amb què s'havien fet les entrevistes amb l'excepció dels candidats d'ERC i CiU, l'entrevista dels quals ha sigut més laboriosa de sintetitzar. I s'han anat penjant esglaonadament combinant-ho amb els videos d'actualitat que anaven sorgint les darreres setmanes (Trillo, Duran, etc...) procurant mantenir els videos mínim dos dies.

Espero haver aclarit el dubte i aconseguir demostrar la imparcialitat amb què ens marquem treballar.

Atentament,

Jordi Canyigueral

mi no entender cassà
7.

No entenc com s'ha donat la casualitat que després de uns dies en portada aquest video hi torni a ser... a què és degut aquest canvi d'ordre dels videos per tornar a posar CyU en portada? I la pregunta més important, és casualitat que la resta de entrevistes als candidats hagin caigut fora de campanya i els de ERC i CyU en el millor moment de la campanya?¿ aplaudeixo sempre que aquest mitjà intenta ser imparcial, però també crec que s'ha de dir quan (modestament) crec que no s'està siguent imparcial. Amb tot, gràcies per aquesta iniciativa de videos a cassa digital!

Comenta aquest article