Tensió en el darrer ple de la legislatura

Política

El nou secretari municipal Pablo Fernandez, va estrenar-se en la darrera  sessió plenària  municipal ordinària de l’actual consistori. Un ple que va acabar amb força tensió, amb retrets acusacions i imputacions especialment des de l’actual oposició de CiU cap alguns regidors de l’actual equip de govern.

Encara que bona part dels punts de l’ordre del dia es van aprovar sense problemes, la primera discrepància va sorgir a l’hora d’aprovar el complement del nou secretari municipal que des de CiU es va considerar que era exagerat i que no s’havia negociat prou, cosa a la que el regidor d’hisenda va respondre dient que era una tasca que havia fet correctament l’equip de govern.

Després, en els informes de l’equip de govern Josep Hernandez va treure a la llum part dels resultats  provisionals de l’auditoria encarregada per l’actual equip de govern sobre la gestió en temps de CiU i la va comparar amb els resultats de la gestió econòmica actual.

Aquesta comparació la féu arran de l’acusació feta per Sergi Baulida en el ple anterior de que l’ajuntament tenia un milió d’euros en factures al calaix; Sergi Baulida va insistir en aquest punt cosa que va negar Josep Hernandez.
El debat va continuar amb retrets per diverses bandes: així mentre l’exalcalde Antoni Baulida comparava l’auditoria amb el DVD que ell va editar fa quatre anys abans de la campanya electoral sobre la piscina municipal dient que l’equip de govern havia amagat aquesta auditoria per treure’n una finalitat electoral i va acusar el regidor d’hisenda de facturar des de l’ajuntament en benefici del Banc on treballa.  Hernandez va respondre a Baulida acusant-lo de dir moltes tonteries i que si tenia alguna acusació que la presentés en un tribunal o sinó que callés.

El debat va anar pujant de to quan Baulida va increpar l’alcalde dient que ”això no t’ho creus ni tu, Carles”,  recordant la moció de censura i increpant el regidor de l’Alternativa quan Aureli Hernandez va lamentar el patètic enfrontament entre regidors. Sergi Baulida va aprofitar per acusar de “cinc perles” l’actual equip de govern i va demanar que el secretari en prengués nota per si hi havia algun fet delictiu.

A la part final del ple les aigües es van calmar una mica quan els regidors van fer el seu comiat de l’actual legislatura, especialment aquells que no continuaran en els propers quatre anys.

Comentaris

crac Cassà de la Selva
18.

#13 Et refereixes al Sr. Baulida que ha guanyat les úniques eleccions que ha guanyat ERC? Que va fundar el grup de ERC a Cassà?El que només ha perdut alb el Sr. Dausà? El que va fer quedar amb rídicul al Sr. Mató?
Fa una mica d'olor a resentit o a enveja de "quiero y no puedo"
Foteu fora aquesta gent d'ERC i torneu a començar.
Molts ens ha agradat ell o no podiem veure aqwuests hipócrites d'ERC.

Molta Sort en aquesta nova aventura, de part d'una gran part del poble(segons diuen les urnes)

sergi baulida Cassa d la selva
17.

#13 Nom i cognom. Salvador que? ... Deu ser en Salvador de Lapatria ;-)

Salvador Cassà de la Selva
16.

Jo sí que poso el nom i estic d'acord amb el comentari núm. 9. Per sort per Cassà, després d'aquestes eleccions municipals, només en quedarà un a l'Ajuntament de Baulida.

Cassanenc Cassà de la Selva
15.

Sergi em sap molt de greu el disgust de la teva parella i la seva mare, de veritat, però em ratifico en el comentari fet. Penso que tant tú com en Josep Hernàndez tindrieu que ser més dialogants i pensar que pot ser que no tingueu raó i que hi ha la possibilitat de que aneu errats. De totes maneres la teva parella i la seva mare poden estar tranquiles ja que segur que a casa ets una persona encantadora.

sergi baulida Cassa d la selva
14.

Avui la meva parella q esta embarassada i la seva mare han llegit el comentaris dl cassadigital, i s han endut un bon disgust.

Jo ja estic acostumat als comentaris dels ressentits, pero m,ha sabut molt greu per elles.

Per tant, agrairia als responsables q el comentaris de to ofensiu anonims q es "posen el meu cognom a la boca" tinguin el minim d dignitat d posar el seu d cognom. Es lo minim em sembla.

Aprofito per dir q el foro per parlar d politica es el Ple i hi ha un torn obert al public.

Vingun i diguin les coses a la cara, no siguin covards a mes d ressentits.

Per cert aprofito per demanar el video d les 5 perles i q no hi hagi censura al cassadigital

Comenta aquest article