Jorge Fernandez Diaz visita la fàbrica Francisco Oller SA

Suport al candidat del PP, Josep Uñó

Política

El vicepresident tercer del congrés i membre de la directiva del Partit Popular, Jorge Fernandez Díaz ha donat suport al candidat  cassanenc Josep Uñó en una estada a Cassà que va incloure una visita a la fàbrica Francisco Oller SA

Encara que ahir estava prevista la visita de l'exministre de defensa Federico Trillo, la sentència sobre el cas Bildu va impedir que el dirigent popular visités Cassà i en el sue lloc va ser Jorge Fernandez Diaz el que es va desplaçar a Cassà per donar suport a Josep Uñó, cap de llista del PP a les eleccions del proper 22 de maig.

Fernandez Diaz, acompanyat de diversos membres de la llista del PP va visitar la fàbrica de taps de can Peró on va signar en el llibre d'honor i va seguir les explicacions sobre rel procés de fabricació de taps que es segueix a l'empresa,

Més tard, a la Sala Galà on havia prevista la conferència de Federico Trilo -ja suspesa dissabte passat- es va tancar la precampanya del PP en un acte amb la presència del dirigent gironí, Josep Enric Millo.

Comentaris

yakitusi cassà de la selva
3.

Com molaaaaaa!!!! fiesterusss!!! jeje!

Salvador Cassà de la Selva
2.

Jorge, Francisco, tanto monta monta tanto

Salvador Cassà de la Selva
1.

Com és que no va poder assistir a l'acte en Federico Trillo? Per la sentència del cas Bildu? Que potser s'estava manifestant davant la seu del Tribunal Constitucional?

Comenta aquest article