A la tercera va la vençuda: Trillo a Cassà

Política

L'exministre de defensa Federico Trillo ha estat aquesta tarda a Cassà per donar suport a la llista del PP que encapçala Josep Uñó. La vista s'havia anunciat en dues ocasions anterior però s'havia suspès per compromisos amb el cas Bildu del dirigent popular.

Federico Trillo ha dit que volia complir la paraula donada i per això aquesta tarda ha fet una visita distesa a Cassà i ha estat una estona amb el candidat seu deu partit a Cassà, assegurant que està segur que Cassà tindrà regidor del PP, com a "avançada de l'embranzida del PP a Girona i Catalunya".

Trillo s'ha interessat per la situació actual a l'Ajuntament de Cassà i ha donat suport a Josep Uñó del que ha destacat na voluntat de treball que li permetrà  entrar a l'Ajuntament; quan se li ha preguntat pel fet que a  les llistes hi havia molta gent desconeguda al poble, Trillo ha reconegut els problemes que encara té el PP en alguns pobles petits mentre que Uñó ha assegurat que, encara que no eren coneguts a Cassà, ell personalment coneixia tots els membres de la seva candidatura si bé no ha respost quan se li ha demanat on residien.

En matèria de política estatal Trillo ha mostrat el seu descontentament per la sentència del Tribunal Constitucional que permet a Bildu presntar-se a les llistes del País Basc i ha dit que "permetre a ETA que es presenti a les eleccions" és tirar per terra el treball de molts anys d'acollament i ha mostrat la seva voluntat de continuar treballant en instàncies europees per aconseguir que "els terroristes no entrin als ajuntaments".

Pel que fa al fons de compensació que Catalunya reclama al govern espanyol Trillo només ha recordat que quan el PP governava amb el suport de CiU, s'havien entès molt bé i que això es podria tornar a produir.

Comentaris

Salvador Cassà de la Selva
4.

Si us plau, per respecte al candidat del PP, al peu de la foto hi ha de constar escrit correctament el seu nom, que és José, i no mal escrit com està ara: Josep. A cadascú el que és seu.

Salvador Cassà de la Selva
3.

Si a les fotos hi surt tota la gent de Cassà de la Selva que votarà el pepe, estic segur que faran un paper "espectacular"

Anna Cassà
2.

Gerard,

No t'ha de fer cap por, al contrari... jo proposaria que vingués l'Aznar, encara que potser, vist la gent i gent i gent que ha anat a rebre'l, potser hi hauria "overbooking" a la plaça de la Coma...

Crec que aquesta gent viu "en una altra galàxia", però tenen tot el dret de ser-hi. Així sabran que Cassà existeix.

Salut!

Gerard
1.

En serio..... és necessari que vingui un franquista/nazi com aquest a Cassà? em fot una por que vingui gent tant radical...

Comenta aquest article